10 najlepších optimistických piesní na čistenie

instagram viewer

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Je tu niečo terapeutické o upratovaní domu zatiaľ čo naše obľúbené piesne hučia v pozadí. Pokiaľ nie ste posadnutý upratovaním, hudba je vítaným rozptýlením pre nudné domáce práce, wči už ticho bzučí, nahlas spieva alebo si do sýtosti tancuje.

Nuž, obľúbené piesne národa, ktoré si môžete vypočuť, keď sa odhalilo upratovanie Biblia o upratovaní a praní poprednými britskými odborníkmi na čistenie, Doktor Beckmann.

"Odhaduje sa, že čistením a vykonávaním domácich úloh strávime takmer tri a pol roka svojho života," povedal tím doktora Beckmanna. "Pre niektorých je to radosť, pre iných je to nevyhnutná realita života dospelých."

Ich výskum odhaľuje niektoré fakty o čistiacich návykoch národa a ukazuje, že 72 percent Britov počúva pri čistení hudbu, pričom obľúbeným žánrom je popová hudba. Aké piesne sú však na prvom mieste v zozname?

Dr. Beckmann odhaľuje 10 najlepších piesní, ktoré radi čistíme:

1. 'Bláznivo zamilovaný„od Beyoncé

insta stories

2. 'Žiadna Diggity'od Backstreet

3. 'Rozkývaj svoje telo„Justin Timberlake

4. 'Proste tancuj„Lady Gaga

5. 'Americký chlapec“od Estelle

6. 'Stavím sa, že na tanečnom parkete vyzeráte dobre„od Arctic Monkeys

7. 'Možno mi zavolajAutor: Carly Rae Jepson

8. 'Párty v USA“od Miley Cyrus

9. 'Uptown Funk“od Bruna Marsa

10. 'Dievčatá sa len chcú baviťAutor: Cyndi Lauper

Cítite inšpiráciu na vytvorenie vlastného zoznamu skladieb hudby len na čistenie? Zaregistrujte sa v službe streamovania hudby a zhromažďujte všetky svoje obľúbené skladby na jednom mieste, čo je celkom ideálne, či už čistíte iba 15 minút alebo viac ako hodinu - pamätajte na to rúra sa sama hĺbkovo nečistí!

Najpopulárnejšie hudobné služby vo Veľkej Británii sú:

  • Amazon Music Unlimited
  • Apple Music
  • Spotify
  • Deezer

Šťastné upratovanie!

Tento obsah je importovaný z tretej strany. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk
Olivia HeathováVýkonný digitálny editor, House Beautiful UKOlivia Heath je výkonnou digitálnou redaktorkou v House Beautiful UK, kde je zaneprázdnená odhalením najväčších domácich trendov zajtrajška a zároveň prináša štýlovú inšpiráciu do miestnosti, malé priestorové riešenia, jednoduché nápady do záhrady a prehliadky domu po najhorúcejších nehnuteľnostiach na trhu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.