Výskum spánkového cyklu hovorí, že toto je v skutočnosti najhorší mesiac pre vašu kvalitu spánku

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Nie je nič lepšie, ako sa v nej ukľudniť nadýchané prikrývky s hromadami vankúše v chladnom zimnom dni okolo vás. Zdá sa, že sezóna je navrhnutá tak, aby podporovala spánok a príjem šlofíkov hocikedy môžeš. Niečo na tom je byť zabalený v deke, keď je vonku pod 30 stupňov, nemyslíte? Môžete si teda len predstavovať, ako som mal poschodie, keď Inštitút spánkového cyklu odhalil, že som to celý čas robil zle.

Spánkový cyklus- aplikácia, ktorá samozrejme sleduje váš spánkový cyklus - jednoducho publikoval štúdiu presne vtedy, keď si najlepšie oddýchnete a prekvapíte, prekvapenie: Zima určite nie je. Po zozbieraní údajov od 3 miliónov používateľov za posledné tri roky spánkový cyklus dospel k záveru, že február je v skutočnosti najhorším mesiacom kvalitného spánku.

Prečo? Podľa odborníci, ľudia potrebujú určité množstvo melatonínu na dobrý spánok, a preto sú dlhšie a tmavšie zimné dni pre váš cyklus nie. Väčšinu svojho melatonínu získavame zo slnka počas letných dní, čo dáva zmysel - trávime oveľa viac času vonku nasávaním lúčov.

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Štúdia nám tiež poskytla množstvo ďalších pohľadov na týchto vzácnych 8 hodín - väčšinou veci, ktoré potvrdzujú to, čo vy už viete: Vďaka pravidelnému cvičeniu sa vám bude lepšie spať a menej chrápať a neskoré večerné jedlo spôsobí odloženie spánku úboho. Bola tu však ešte jedna prekvapujúca správa: pitie kávy alebo čaju počas dňa skutočne zlepšuje kvalitu spánku. Na to zdvihnem hrnček.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.