Bed Bath & Beyond predáva dvojitý závesný prút 15 dolárov, ktorý zdvojnásobil veľkosť mojej malej skrinky v New Yorku

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Tu je pravda: Môžem žiť malé priestory, ale s malou skriňou nemôžem prežiť. som si istý Marie Kondo by mi povedal, aby som sa rozlúčil so všetkými svojimi vecami, ale viete, čo pre mňa vyvoláva radosť? Veľa možností oblečenia a obuvi, ako viete, veľké skrine.

Bed Bath & Beyond

Dvojvešiaková šatníková tyč

bedbathandbeyond.com

$2.99

NAKUPUJ TERAZ

Bohužiaľ pre mňa a veľký počet ľudí, ktorí v ňom žijú Mesto New York„Vstavané skrine sú dodávané s cenovkou. Keď som sa teda cez víkend presťahoval na Manhattan, musel som sa uspokojiť s vytvorením vlastného priestoru. Len o 14,99 dolára neskôr-na jeden ľahko inštalovateľný modul gadget-a v skutočnosti som zdvojnásobil priestor svojej priemernej skrine. A sľubujem, že nepreháňam!

Vďaka tomuto Dvojvešiaková šatníková tyč od Bed Bath & Beyond, Vyrobil som pre seba dvojnásobok úložného priestoru na zavesenie oblečenia. Tento úhľadný vešiak na skrine zmenil môj jeden krátky prút na dva. Jediné, čo som musel urobiť, bolo zaistiť dve závesné tyče k nastaviteľnej vodorovnej tyči a potom zavesiť! Na zostavenie nebolo potrebné ani náradie.

insta stories

Šatník, vešiak na šaty, izba, šatník, záclona, ​​nábytok, textil, interiérový dizajn, skriňa,

Taylor Mead

Šatník, vešiak na šaty, izba, šatník, záclona, ​​nábytok, textil, interiérový dizajn, skriňa,

Taylor Mead

Môžete tiež nastaviť dĺžku a šírku druhého prútu. V závislosti od toho, aké položky vešiate (t. J. Šaty, nohavice a podobne), môžete posunúť druhú lištu (od 1 do 30 palcov). Podobne, v závislosti od šírky vášho šatníka, môže byť vešiaková tyč podľa toho zúžená a širšia (od 20 do 36 palce).

Je to skutočne také ľahké. Navyše, aj keď patríte k tým šťastnejším s obrovskou skriňou, stále môžete zdvojnásobiť priestor, ktorý máte na zavesenie svojich vecí. Za menej ako 15 dolárov je to skutočne zbytočné.

Základné informácie o miestnostitarget.com

$9.99

NAKUPUJ TERAZ
Skriňa slúžkawayfair.com

$21.54

NAKUPUJ TERAZ
Jednoduché domáce potrebyamazon.com

$16.87

NAKUPUJ TERAZ
Oceanstaramazon.com
$29.99

17,40 dolárov (42% zľava)

NAKUPUJ TERAZ

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Taylor MeadTaylor je nezávislá spisovateľka, redaktorka a manažérka sociálnych médií pre značky a publikácie o kráse, wellness a životnom štýle.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.