Vaša silvestrovská oslava nie je úplná bez tejto steny zo šampanského

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Uchopte maximum iskrivý outfit a vylomte Párty zásoby 2020, pretože Silvester je takmer tu! Blížime sa k novej dekáde, takže je načase, aby ste sa naplno zabavili pri tohtoročných oslavách, však? Toto Šampanská stena vynikne medzi všetkými nápojmi a občerstvením.

Šampanská stena

NAKUPUJ TERAZ

Stena priateľská k vínu od Ginger Ray je vysoká 2 stopy. Biely a zlatý dizajn v hornej časti hovorí „Bubliny“, čo znamená, že si nalejete svoje obľúbené šampanské alebo prosecco. K dispozícii je 10 miest na uloženie pohára alebo flauty, takže si ich môžete pripraviť na vlastnej párty alebo priniesť niekomu inému.

Ste pripravení povedať na zdravie? The Stena šampanského je k dispozícii na Amazon Prime za 19,99 dolára. Keď skončíte s používaním steny na Silvestra, môžete si ju uložiť a použiť ju na narodeniny, svadobné sprchyalebo piatok večer, ktorý potrebuje trochu viac pizze. V čase vydania je tiež zaručené, že dorazí pred Vianocami, ak potrebujete

insta stories
darček na poslednú chvíľu!

"Toto bol báječný doplnok k našej výzdobe našej výročnej párty!" napísal jeden človek. "Miloval som to! Bol dostatočne pevný, aby sa doň zmestili skutočné poháre na víno, a bol opakovane použiteľný, čo je výhoda, pretože milujem organizovanie večierkov. “

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Najlepšie produkty

Caitlyn FitzpatrickVedúci redaktorAko vedúca redaktorka sociálnych a sociálnych správ Caitlyn pokrýva najchutnejšie, najchladnejšie a najpodivnejšie produkty BestProducts.com a je vedúcou spoločnosťou v sociálnej stratégii pre populárnu mechaniku, Runner's World a bicyklovanie Časopis; jej práca sa okrem iných objavila aj v časopisoch POPSUGAR, InStyle, Stylecaster.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.