Váš pes bude životom v Luau v týchto havajských košeliach pre šteňatá

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Váš pes nám práve zavolal a chcel, aby sme vám povedali, že chcú havajskú košeľu. Ako inak očakávate, že budú toto leto sviatočné? Našťastie existuje viac možností, než ste si pravdepodobne mysleli, že je možné.

Vôbec sme to nevedeli Amazon má množstvo havajských košieľ v rôznych vzoroch a veľkostiach, aby zodpovedali osobnosti vášho psa. Či už je atmosféra vášho šteňaťa viac kvetinová alebo ovocná, svetlá alebo tmavá, existuje rozkošná košeľa, ktorá ho pripraví na narodeniny.

Ležérna psia modrá a zelená havajská vánok

Ležérna psia modrá a zelená havajská vánok

$17.99

NAKUPUJ TERAZ
Čierna havajská košeľa Midlee

Čierna havajská košeľa Midlee

NAKUPUJ TERAZ
Expawlorer žlté a ružové havajské tričko

Expawlorer žlté a ružové havajské tričko

$11.99

NAKUPUJ TERAZ
CT Coutudi ananásová biela havajská košeľa

CT Coutudi ananásová biela havajská košeľa

$11.99

NAKUPUJ TERAZ

Jedna z tričiek od V reštaurácii Casual Canine nájdete vodu, palmy a ružové kvety - čo je do značnej miery svätý grál havajských košieľ. Dodáva sa vo veľkostiach od mimoriadne malých až po veľmi veľké a cena sa pohybuje od 14,11 do 17,41 dolára. Takže za menej ako 20 dolárov môžete najlepšie nakúpiť svoje (a svoje chlpaté BFF) životy.

insta stories

Pripravte si telefón, pretože už nebudete môcť prestať fotografovať roztomilosť.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Najlepšie produkty

Caitlyn FitzpatrickVedúci redaktorAko vedúca redaktorka sociálnych a sociálnych správ Caitlyn pokrýva najchutnejšie, najchladnejšie a najpodivnejšie produkty BestProducts.com a je vedúcou spoločnosťou v sociálnej stratégii pre populárnu mechaniku, Runner's World a cyklistiku Časopis; jej práca sa okrem iných objavila aj v časopisoch POPSUGAR, InStyle, Stylecaster.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.