Pozrite si novú kolekciu Progress Lighting spoločnosti Jeffrey Allen Marks inšpirovanú Point Dume v Kalifornii

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Dizajnér Jeffrey Alan Marks uviedla na trh novú kolekciu osvetlenia s Progresívne osvetlenie, a to rozhodne musíte vidieť. Kolekcia, ktorá debutovala minulý mesiac na medzinárodnom osvetľovacom trhu v Dallase, je inšpirovaná (a pomenovaná) jedným z Marksových obľúbených miest: Point Dume v Kalifornii. Obsahuje prívesky, lustre a svietniky, to všetko so štýlovou atmosférou, ktorá sa stretáva s pobrežím.

„Kolekcia osvetlenia Jeffrey’s Point Dume oslavuje vybranú kombináciu včerajška a dneška a destiluje priemyselné aj remeselné výrobky. ovplyvňuje, “vysvetľuje značka na svojom webe a dodáva, že kolekcia sa cíti„ ako doma v celom rade životných štýlov, od pobrežných až po mestský. "

Dizajnér Jeffrey Alan Marks so svojim príveskom Surfrider kolekcie Point Dume Collection pre Progress Lighting
Dizajnér Jeffrey Alan Marks pózuje s dvojicou veľké prívesky Surfrider z kolekcie Point Dume.

Progresívne osvetlenie

Kolekcia je prvou dizajnérskou spoluprácou spoločnosti Progress Lighting a vďaka svojej jedinečnej, moderné kúsky, je to určite precedens pre budúce kolekcie pre dizajn značky Séria.

insta stories

„Dlho sme obdivovali Jeffreyho talent videný prostredníctvom jeho krásne obývateľných rezidenčných projektov a tiež pôsobivej spolupráce so značkou. Jeffrey dodáva štýl s ľahkosťou, o čom svedčí jeho kolekcia Point Dume pre sériu Design, “uviedla Colleen Visage, viceprezidentka produktového manažmentu spoločnosti Progress Lighting. tlačová správa vyhlasovanie zbierky vlani na jeseň.

Jeffrey Alan Marks Point Dume Collection pre Progress Lighting - Sandbar Sconces, Windbluff Pendant
Dvojica Marksových Stenové nástenné svietniky a a Prívesok na vetru ozdobte tento priestor.

Progresívne osvetlenie

Kolekcia Point Dume však nie je pre Marksa prvou spoluprácou. Návrhár pracoval na zbierkach tkanín, nábytku a ďalších podobných výrobkoch Kravet, A. Rudin, Palecek, Obchod s tieňmia Bed Bath & Beyond.

Pozrite sa na niekoľko najlepších tipov zo zbierky nižšie alebo nakupujte celý rad Point Dume online na Progress Lighting.


Onshore prívesok

Onshore prívesok

Jeffrey Alan Marks pre Progress Lightinghubbell.com

$531.52

NAKUPUJ TERAZ
Prívesok Yerba

Prívesok Yerba

Jeffrey Alan Marks pre Progress Lightinghubbell.com

$398.64

NAKUPUJ TERAZ
Surfrider Veľký prívesok

Surfrider Veľký prívesok

Jeffrey Alan Marks pre Progress Lightinghubbell.com

$1,461.68

NAKUPUJ TERAZ
 8-svetelný luster Wandermere

8-svetelný luster Wandermere

Jeffrey Alan Marks pre Progress Lightinghubbell.com

$1,509.64

NAKUPUJ TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Brittney MorganRedaktor trhu, House BeautifulBrittney Morgan je známa morská panna a Panna so sklonom k ​​remeslám, červeným rúžom a príliš veľkým nákupom vankúšov.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.