Vianočný stromček Grow and Stow sa sám postaví

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Prázdniny sú spojené s mnohými domácimi prácami. Medzi nákup tvojho miláčika perfektný darček, pečenie najsladšie dezerty pre vašu dovolenku, a uistite sa, že sledujete všetky celoživotné vianočné filmy (áno, už sa hrajú!), možno budete musieť niekde uťať rohy, aby ste zachránili zdravý rozum. Ako povedzme falošný vianočný stromček, ktorý môžete postaviť bez toho, aby ste namáhali chrbát alebo sa plazili po zemi. Tu je jeden teraz!

Vianočný stromček Grow & Stow je múdry strom, ktorý si sadne, so svetlami. Tento stromový stojan jednoducho prihoďte k sebe domov a zapojte. Po zapnutí sledujte, ako 850 dvojfarebných LED svetiel elektrifikuje miestnosť a vetvy sa začnú pomaly rozťahovať. Strom sa bude ďalej rozpínať, kým nedosiahne plnú výšku, ktorú je možné nastaviť na sedem alebo deväť stôp.

Potom už viac funkcií nepotrebujete, ale aj tak ich získate. Svetlá stromčeka je možné zmeniť na dúhové, aby vyzerali zábavne a šťastne, alebo ich ponechať jasné, aby získali sofistikovanejšiu atmosféru. Môžete tiež naprogramovať, aby svetlá bledli alebo striedali farby. Ako napísal jeden užívateľ Costco v komentároch: „Veľký strom. Jednoduché nastavenie. Funguje podľa inzerátu. V zásade „plug and play“. Vyžaduje sa minimálne „nadýchanie“. Bol som ohromený. "

insta stories

9 'jedľa Sonoma s nastaviteľnou výškou na pestovanie a ukladanie

Členská značkasamsclub.com

$469.98

NAKUPUJ TERAZ

Tento chladný strom vás bude samozrejme stáť a cena je dosť strmá na 470 dolárov. Napriek tomu by to bol skvelý produkt pre tých ľudí, ktorí by mohli mať problém zostaviť strom alebo ho vláčiť, a napriek tomu nemôžete dať cenu skutočnej ľahkosti a pohodlia. Sledujte nižšie, ako tento strom Grow & Stow robí svoje!

Tento obsah je importovaný z YouTube. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Skoro ako robot, však? Ale ak vám ide o udržanie tradície a zostavenie a ozdobenie stromčeka sami, nebojte sa. Tu je ďalších 15 úžasné umelé stromy.


Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Kelly CorbettSpisovateľ správKelly je spisovateľka správ v House Beautiful, kde pokrýva trochu všetko od trendov zdobenia a nevyhnutných produktov až po čokoľvek, čo zahŕňa šišky alebo trblietky.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.