Obličejová strieška AirGoods od Amazonu za 40 dolárov ochráni vašu tvár pred slnkom

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Amazon

Vyskakujúca prenosná slnečná clona na pláž

AirGoodsamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Plánovanie denných výletov do pláž je vždy zábava - ale vrátiť sa so spálením od slnka na tvári nie je. Našťastie Amazonprenosný tieniaci baldachýn za 40 dolárov, ktorý si môžete vziať so sebou na pláž (alebo kdekoľvek inde), aby ste mohli ležať na slnku a nemuseli ste sa báť, že si popálite tvár.

Nastavenie vrchlíka AirGoods trvá niekoľko sekúnd a dokonca sa zloží do malého vrecka, takže si ho môžete vziať so sebou na cesty. Dodáva sa tiež s nafukovacím vankúšom (môžete ho naplniť vzduchom alebo vodou), pretože na pohodlí záleží. Bonus: vankúš má tiež držiaky na poháre, do ktorých môžete vkladať nápoje.

Tento baldachýn je ako malý osobný dáždnik, ktorý vám stále umožní nasať slnko. Dodáva sa tiež s taškou na telefón, kde si môžete telefón bezpečne uložiť, keď si zdriemnete - tomu sa hovorí inovácia.

insta stories
Žltá, výraz tváre, kreslený film, čiara, oranžová, úsmev, ilustrácia, písmo, grafický dizajn, ikona,

„S týmto výrobkom som veľmi spokojný. Materiál, z ktorého je vyrobený, je veľmi mäkký a priedušný. Vankúš bol tak JEDNODUCHÉ vyhodiť do vzduchu, “povedal v recenzii jeden zákazník z Amazonu. „Tiež som sa obával, že držiaky pohárov budú buď nepohodlné, o hlavu sa opierať, alebo príliš malé. Vyzerali malé, ale tieto štandardné poháre, ktoré som vyskúšal, sa ľahko zasunuli a držali pohodlne. "

Baldachýn môžete dostať v detskej modrej alebo sýtej purpurovej farbe a behom chvíľky budete chladiť na slnku.

Len pre informáciu, jedna nakupujúca vo svojej recenzii nechala varovanie a hovorí: „Vankúš sa pri prvom použití zlomil v rohu - odporúčame NEPLNIŤ ho vodou, možno iba vzduchom. Inak je to v poriadku. Trochu drahé za to, čo dostanete. "

Mohli by ste preto zvážiť nafúknutie vankúša vzduchom, nie vodou, aby ste predišli nehodám.

Nemôžete poraziť horúčavu? Nakúpte tieto letné náležitosti:

Plavák Rainbow Cloud Pool

Plavák Rainbow Cloud Pool

FUNBOYamazon.com

$139.00

NAKUPUJ TERAZ
Vonné tyčinky odpudzujúce komáre

Vonné tyčinky odpudzujúce komáre

amazon.com

$19.90

NAKUPUJ TERAZ
Vonkajší stolný chladič

Vonkajší stolný chladič

Keteramazon.com

NAKUPUJ TERAZ
Plážové ležadlo

Plážové ležadlo

Mac Sportsamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tainaya NashRedakčný členTainaya Nash je redaktorkou časopisu Cosmopolitan, ktorý sa zaoberá krásou.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.