Pottery Barn uvádza na trh novú domácu kolekciu Mickey Mouse

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Disney fanúšikovia, ktorí chcú na jeseň naplniť svoj domov mágiou, sa do toho budú chcieť vydať Hrnčiarska stodola: Predajca bytového textilu práve uviedol na trh novú domácu kolekciu Mickey Mouse inšpirovanú vintage kresbami milovaného maskota Disneyho. Vynikajúci kúsok? Kuchynský vozík Mickey Mouse, ktorý je ideálny na zábavu.

Hrnčiarska stodola

Disney Mickey Mouse 30.5

potterybarn.com

$499.00

NAKUPUJ TERAZ

Na oboch stranách čierneho kuchynského vozíka je výrazná silueta Mickey Mouse. Je elegantný a stabilný, je vyrobený zo skla a železa a s dvoma policami má vozík dostatok priestoru na vystavenie najdôležitejších vecí. Má kolieska, ktoré vám umožňujú ľahký pohyb po celom dome - ale jeho kolieska sa môžu zaistiť na svojom mieste, takže zostanú na mieste.

Nová kolekcia Pottery Barn má tiež veľa kameniny, ktorá sa skvele hodí k vozíku. Existujú hrnčeky s ilustráciami Mickeyho, ktorý má červeno -bielu šatku a drží darčeky. Aby bola vaša polievka alebo ohriaty nápoj teplá, existujú hrnčeky s viečkom v tvare Mickeyho. K dispozícii je tiež sada šalátových tanierov s červeným okrajom, ktoré predstavujú rôzne kresby Mickeyho.

insta stories

Spolu s kuchynským riadom ponúka nová rada Mickey Mouse útulné domáce potreby, od hodov a vankúšov po plachty a uteráky. Kolekcia tiež obsahuje tkanú rohožku z kokosových vlákien, strieborný rám obrazu, budík s rukami Mickeyho, papuče zdobené umelou kožušinou a pohodlný župan. V zásade môžete pomocou Mickeyho mágie vyplniť každé miesto vo svojom dome. Najlepšia časť? Všetky domáce kúsky sú skvelým darčekom pre fanúšikov Disney. Začnite teda včas s prázdninovými nákupmi a pozrite sa na niektoré z našich obľúbených nižšie!

Nakúpte zbierku hrnčiarskej stodoly Mickey Mouse

Otočný hod Disney Mickey Mouse

Otočný hod Disney Mickey Mouse

potterybarn.com

$53.00

KÚPTE TERAZ
Kameninové hrnčeky Disney Mickey Mouse

Kameninové hrnčeky Disney Mickey Mouse

potterybarn.com

$14.50

KÚPTE TERAZ
Organické obojstranné uteráky Disney Mickey Mouse

Organické obojstranné uteráky Disney Mickey Mouse

potterybarn.com

$32.50

KÚPTE TERAZ
Vankúš Sherpa v tvare Disney Mickey Mouse

Vankúš Sherpa v tvare Disney Mickey Mouse

potterybarn.com

$35.00

KÚPTE TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.