Le Creusetova nová kolekcia Glacé sú pastelové kameninové kusy

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Le Creuset nám vždy pripomína, že áno, naozaj potrebujeme pekný kuchynský riad. To je len môj spôsob, ako povedať, že budete chcieť naplniť celú svoju kuchyňu úplne novým zariadením Le Creuset UK Kolekcia Glacé.

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Zobraziť na Instagrame

Výrobky sú výrobky z kameniny v najkrajších trblietavých pastelových farbách, vrátane perleťovej šifónovej ružovej, elyzejovej žltej, svetlej chladnej mäty a svetlej pobrežnej modrej. Vidíte? Dokonca zvuk nóbl. Podľa Web Le Creuset UK, farby „vyvolávajú myšlienky na pôžitkársky popoludňajší čaj alebo návštevu luxusnej cukrárne“. Kolekcia Glacé je v zásade vhodná pre princeznú.

Čajník, veko, rýchlovarná kanvica, riad, ružový, porcelán, riad, keramika, keramika, čajová súprava,

Le Creuset UK

Predtým, ako začnete na svojom pulte vytvárať miesto pre čajník, musím vám ho rozbiť - zbierka je k dispozícii iba vo Veľkej Británii. Na webových stránkach sa uvádza, že sa nedoručia do USA, a preto mám trochu zlomené srdce. Ale ak náhodou žijete vo Veľkej Británii, určite budeme žiť zástupne prostredníctvom vašich lesklých, dokonalých malých hrnčekov na espresso a ramekinov.

insta stories

Pohár, produkt, zelená, poháre, hrnček, pohár Highball, sklo, pohár, pohár, riad,

Le Creuset UK

Produkt, pohár, misa, riad, pohár, krabica, servírovací riad, poháre,

Le Creuset UK

Pokiaľ ide o nás v USA, novinka Le Creuset je „Nový kľud“ zbierka je tiež veľmi pekná, ale je plná decentnejších farieb ako britská kolekcia Glacé.

Morská soľ oválna holandská rúra

Morská soľ oválna holandská rúra

lecreuset.com

$385.00

NAKUPUJ TERAZ
Hrniec na pusinky

Hrniec na pusinky

lecreuset.com

$190.00

NAKUPUJ TERAZ
Podpisová morská soľ

Podpisová morská soľ

lecreuset.com

$2,020.00

NAKUPUJ TERAZ
Obr. Okrúhla holandská rúra

Obr. Okrúhla holandská rúra

lecreuset.com

$400.00

NAKUPUJ TERAZ

Držíme palce, podobnú pastelovú kolekciu dostaneme čo najskôr. Ako perfektné na jar ?!

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Delish USA

Maya McDowellMaya McDowell je asistentka editora v HearstMade.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.