Žeraviaci plavák Frontgate bude vašim obľúbeným nákupom leta

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Teším sa na dni, keď je svetlo až do 8 hodín v noci, čo mi dáva pocit, ale snívať o teplom počasí, ktoré s ním príde, je obzvlášť vzrušujúce. Doplňte to piknikmi na pláži a spánkom obrovské bazénové plaváky, a vy ste ma v práci poriadne vyrušili.

Glow Float

frontgate.com

$129.00

NAKUPUJ TERAZ

Labutie plaváky si už prišli na svoje. Toto leto mi ide hlavne o chladenie rozsvietený plavák na sedací vak. Áno, je to tak: plavák, ktorý je pohodlný ako stolička pod sedací vak..., ktorý tiež žiari, takže svoju plážovú párty môžete nosiť aj do noci.

Známy ako Žeraviaci plavák prednej brány, raft môže tiež meniť farby (na výber je z 12 možností) a má režim blesku, kde sa mení medzi červenou, zelenou a modrou. A tiež to nie je absolútne bolesť nafúknuť„Pretože používate pribalené diaľkové ovládanie a vzduchovú pumpu - absolútny luxus, ak sa ma pýtate. Jednoducho povedané, je to jeden z najlepších plavákov na trhu. Obdobie.

insta stories

Ach, a pretože je vyrobený zo 100 percentného plastu tvarovaného PVC, je extrémne odolný, takže plavák za 129 dolárov vám vydrží mnoho leta. Viete, na rozdiel od tých 9,99 dolárových plavákov, ktoré sotva vydržia deň.


Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Tento obsah je importovaný z YouTube. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Taylor MeadTaylor je nezávislá spisovateľka, redaktorka a manažérka sociálnych médií pre značky a publikácie o kráse, wellness a životnom štýle.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.