Sadzače mušlí sú perfektným dizajnovým nápadom na leto

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Mušle majú a moment vo svete dizajnu. Dizajnéri i chuťári hľadajú kreatívne spôsoby, ako využiť tieto fantastické nálezy z oceánu vo svojich domovoch. A aj keď by ste používanie mušlí mohli tradične spájať s pobrežným dekorom, tvrdili by sme, že ich použitie je v skutočnosti oveľa širšie. O Dom krásny„Videli sme, ako sa romantické mušle vyskakujú do svietidiel, popolníkov a dekorov konferenčného stolíka v širokej škále štýlov dizajnu. Keď sme teda videli Laurence Kirbyho, majiteľa spoločnosti Kapitola druhá Ročník, použite kombináciu koralov a mušlí v keramickom kvetináči namiesto zelených, hneď sme boli uchvátení.

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok zdieľaný Laurencom Kirbym (@chaptertwovintage)

insta stories

„Žijem na pobreží v Connecticute, takže som vždy miloval mušle ako dekor,“ hovorí Kirby. „Našiel som v online aukcii niekoľko koralov, ktoré som plánoval vystaviť na svojej rímse, a už som ich mal guľôčka škrupín ako dekor na mojom konferenčnom stolíku. “Vysvetľuje, že nápad použiť obe v urne prišiel ako nehoda. „Jedného večera som sa hral a rozhodol som sa zistiť, ako to bude vyzerať.“ Výsledok? Hravý pohľad na obľúbený dizajnový motív. „Myslela som si, že to vyzerá krásne,“ hovorí.

Kirby uisťuje, že priniesť tento trend do vášho domova je jednoduché. „Všetko, čo som zvykol vyrábať, bolo vintage, ale môžete rovnako ľahko nájsť podobné položky na internete, alebo si dokonca môžete skúsiť vytvoriť verziu pre domácich majstrov,“ navrhuje. Kým Kirby získavala svoj materiál z aukcií a vinobraní vo svojom okolí, navrhuje prehliadanie weby ako Etsy pre už zostavené škrupinové gule a prekopávanie sa vo vašej garáži pre zábavné kvetináče. Plastové koraly, ktoré nájdete na stránkach ako Amazon, sú tiež dobrou alternatívou k lastúram. Ak sa rozhodnete ísť vlastnoručne, stačí, ak si zalepíte vlastné škrupiny horúcim lepidlom (ak nežijete) blízko vody, môžete si ich tiež kúpiť jednotlivo online!) na polystyrénovú guľu pred jej vložením do kvetináč.

A voilà: kúsok pobrežia priamo u vás doma - a nie je potrebné zalievať!


Milujete nachádzanie nových dizajnérskych trikov. My tiež. Podeľme sa o to najlepšie z nich.


Miešané mušle na pláži

Miešané mušle na pláži

Super Z outletamazon.com

$9.99

NAKUPUJ TERAZ
Koralová socha Diorio

Koralová socha Diorio

Brezová uličkawayfair.com

$61.00

NAKUPUJ TERAZ
Mušle s guľôčkami, 3 "

Mušle s guľôčkami, 3 "

NauticalSalesetsy.com

$10.70

NAKUPUJ TERAZ
1/2 libry zmiešané mušle

1/2 libry zmiešané mušle

FloridaShellsAndViacetsy.com

$16.95

NAKUPUJ TERAZ
Nathalie KirbyAssociate Editor of Content StrategyNathalie je spolupracovníčkou redaktorky obsahovej stratégie v House Beautiful, kde pokrýva všetko od dekorácie domova až po najnovšie správy.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.