15 najlepších vintage Halloweenových dekorácií

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Počiatky Halloweenu siahajú do staroveku Keltský festival Samhain, kde ľudia zapaľovali vatry a nosili kostýmy na odháňanie duchov. Ale aj keď sa stáva tradíciou pokryť naše domovy (zvnútra aj zvonka) v strašidelnom štýle každý 31. október, nemôžeme vždy zostaňte za príšerami desivej noci-Freddyovcami a Jasonmi a Michaelom Myersom-ktoré teraz číhajú okolo každého roh. Dajte nám staré dobré ozdoby z minulosti: myslite na čierne mačky, kvílivé čarodejnice a visiace kostry. Si s nami? Prečo nesynchronizovať duchov Halloweens z minulosti s týmito dekoráciami vo vintage štýle, ktoré obstoja v skúške časom. Od slávnostných figúrok až po umelecké výtlačky zo starej školy až po tanieriky na párty, určite vás pripravia na všetky vaše aktivity zamerané na Halloween v tomto roku aj po ňom.

1Mini lampášiky

SHYMERY/amazon

SHYMERYamazon.com

$19.99

NAKUPUJ TERAZ

Svietniky pokvapkané roztopenými sviečkami vyzerajú skvele, ale vyžadujú si neustálu pozornosť. Tieto starodávne lampáše sú namiesto toho vybavené blikajúcimi LED sviečkami. Využite ich na to, aby ste na svoj halloweensky večierkový stôl vrhli strašidelnú žiaru alebo sa postavili na chodník pre roztomilé triky alebo pochúťky.

insta stories

2Vintage ozdoby na Halloween

bucilla

Bucillaamazon.com

$30.95

NAKUPUJ TERAZ

Ak hľadáte nenáročnú aktivitu vhodnú pre deti, zvážte tieto Halloweenske ozdoby inšpirované DIY. Táto súprava je dodávaná s vyrazenými plsťami, vatou, flitrami a korálkami.

3Jazda na Skellyho tekvicovom koči

neiman marcus

Bethany Loweováhttps://www.neimanmarcus.com

$83.00

NAKUPUJ TERAZ

Vdýchnite sa v sezónnom duchu a ozdobte svoj krbovou rímsou zbierkou figúrok v retro štýle, ako je táto malá čarodejnica v tekvicovom vozíku ťahanom veľkou kostrovou mačkou.

4Music Box

Pursuestar/amazon

Pursuestaramazon.com

$9.98

NAKUPUJ TERAZ

Otočte rukoväť na tomto hudobnom boxe a budete počuť strašidelnú melódiu, ktorá určite očarí vašu ďalšiu halloweensku párty. Drevená krabica navyše slúži ako dekorácia vďaka ručne vyrezávaným scénam.

5Plechový znak

Joeaney/amazon

Joeaneyamazon.com

$8.98

NAKUPUJ TERAZ

Plechový znak, ako je tento, predstavujúci čarodejnicu lietajúcu na metle-umocní starodávny pocit vo vašom dome.

6Pohoďte obliečky na vankúš

RUOARamazon.com

$12.99

NAKUPUJ TERAZ

Táto sada štyroch obliečok na vankúše (budete si musieť kúpiť vložky osobitne) má nízku cenu, aby vášmu interiéru obývačky priniesol strašidelný a vintage nádych.

7Halloweenoví tanečníci z tkanív

Beistleamazon.com

$9.99

NAKUPUJ TERAZ

Tieto „tkanivové tanečnice“ sú reprodukciami originálov predávaných spoločnosťou Beistle Company, ktorá vyrába dekorácie na sviatky od 20. rokov minulého storočia. Balenie obsahuje čarodejnicu, kostlivca a mačku s visiacimi nohami.

8Papierové výrezy

Beistleamazon.com

$6.02

NAKUPUJ TERAZ

Takéto papierové výrezy zdobili steny škôl všade od päťdesiatych rokov minulého storočia! Ozdobte si vlastné okná a steny týmito reprodukciami Beistle, aby ste vyčarovali klasický halloweensky štýl.

9Čarodejnica s kotlom na čarodejnice

Mackenzie Childs

MACKENZIE-DETIamazon.com

$255.00

NAKUPUJ TERAZ

Tento rozkošný čarodejnícky kotol so starodávnym pocitom je ideálny na predvádzanie halloweenskych cukríkov pre trikov alebo pokladníkov (alebo pre seba!).

10Vintage umelecká tlač

Art.comwalmart.com

$39.99

NAKUPUJ TERAZ

Táto sladká potlač je to pravé, čo môžete dotvoriť na dotyk rozmarného - nie strašidelného - halloweenskeho dekoru.

11Papierové vrecká

PeachySkeenetsy.com

$5.50

NAKUPUJ TERAZ

Tieto vintage taštičky majú dostatok miesta na niekoľko miniatúrnych dobrôt.

12Maska Garland

PorkChopsPaperCuts/etsy

Bravčové mäsoetsy.com

$18.29

NAKUPUJ TERAZ

Masky z gumy z 80. rokov, ktoré nikdy nevydržali viac ako minútu, inšpirovali tento papierový veniec, ktorý je ideálny pre vašu halloweensku párty.

13Kĺbová kostra

Beistleamazon.com

$7.43

NAKUPUJ TERAZ

Pamätáte si tieto? Nohy a ruky tejto kostry sú spojené, takže mu môžete pózovať, ako len chcete. Zaveste ho do dverí svojej skrine na smiech, ak nemáte žiadne vlastné kostry!

14Stredobod mačky a mesiaca

Beistleamazon.com

$5.75

NAKUPUJ TERAZ

Táto klasická ozdoba plástu mačky a mesiaca vo veľkom štýle ozdobí vašu kuchyňu alebo foyer stôl na halloweensku párty alebo triky.

15Halloween papierové taniere

Beistleamazon.com

$9.26

NAKUPUJ TERAZ

Vaša halloweenska oslava bude s týmito taniermi v štýle vintage oveľa štýlovejšia. Alebo ich zaobstarajte len tak, aby si vaša rodina mohla na Veľkú noc vychutnať sladkú dobrotu.

Arricca Elin SansoneArricca SanSone písala o témach zdravia a životného štýlu v oblasti prevencie, života na vidieku, Dňa žien a ďalších.
Kelly AllenKelly Allen je spisovateľka so sídlom v New Yorku a redaktorská asistentka v House Beautiful, kde sa zaoberá dizajnom, kultúrou, nakupovaním a cestovaním.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.