20 najlepších dekorácií halloweenskych okien do roku 2021

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Využívanie vašich okien je najľahší spôsob, ako dostať svoj domov do Halloweensky duch—A aby ste sa vyplazili (alebo potešili!) Svojich susedov. Sú ideálnym priestorom pre obtisky, ktoré zanechávajú strašidelnú a temnú žiaru. Navyše je tu množstvo ďalších dekorácií, ktoré môžete pridať do svojich okien vrátane Svetlá s halloweenskou tematikou, hrozivé plagáty a dokonca aj strašidelné 3D postavy, ktoré budú pozorovať tých, ktorí prechádzajú okolo.

Od netopierov a krvavých odtlačkov rúk po priateľských duchov a obrovských pavúkov - to sú najlepšie a najstrašidelnejšie dekorácie okien, ktoré môžete zobraziť. Halloween. A sú skvelé, ak zdobíte s rozpočtom, pretože mnohé z tipov, ktoré tu vidíte, sú 20 dolárov a menej - hovorte o strašidelne dobrom!

1Závesný závesný Mickey Ghost

cieľ

Drahokamtarget.com

$35.99

NAKUPUJ TERAZ

Tento 4-metrový duch Mickey, ideálny pre milovníkov Disney, môže byť zavesený mimo vášho domova alebo priamo vo vnútri vášho okna a prináša tak strašidelný, ale roztomilý efekt.

insta stories

2Výrezy zombie siluety

orientálne obchodovanie

orientaltrading.com

$39.00

NAKUPUJ TERAZ

Jedno slovo: zombie. Nikdy s nimi nič nepokazíte a tieto výrezy určite vydesia každého, kto ich vidí - obzvlášť z diaľky. Umiestnite ich priamo pred svoje okná, aby ich videli všetci okoloidúci.

3Svietiace samolepky s vykúkajúcimi očami

Probotiamazon.com

$10.99

NAKUPUJ TERAZ

Tieto svietiace nálepky na oči žiariace v tme spôsobia, že ľudia, ktorí prechádzajú okolo, si myslia, že sú sledovaní. Sú to perfektné strašidelné halloweenske dekorácie.

4Okienkové plagáty Shady Spiders

Okná plagáty WOWamazon.com

$25.00

NAKUPUJ TERAZ

Tieto plagáty sú dodávané s odnímateľným obojstranným lepidlom, takže ich môžete ľahko nalepiť do rámu okna. Dúfajme, že nikdy neuvidíme skutočné pavúky také veľké.

5Nástenná dekorácia siahajúcich rúk

etsy

3DDeluxeStoreetsy.com

$19.75

NAKUPUJ TERAZ

Bez ohľadu na to, či tieto strašidelné ruky - ktoré sa dodávajú s príkazovými lištami na montáž - položíte na steny alebo okná, niet pochýb o tom, že vylepšia každú desivú atmosféru.

6Halloween Friends Gel Cling obtisky

párty mesto

partycity.com

$3.99

NAKUPUJ TERAZ

Hľadáte superroztomilý dekor okna? Zamyslite sa nad týmto 17 balíčkom polepov, ktoré priliehajú a na ktorých sú usmievavé tekvice, pavúky a duchovia. Navyše je dodávaný s písmenami, ktoré hlásajú „Veselý Halloween“.

7Okenný plagát s mačacími očami

Okná plagáty WOWamazon.com

$25.00

NAKUPUJ TERAZ

Každý, kto prejde okolo vášho domu, bude divný z týchto obrovských mačacích očí, ktoré na neho hľadia. Plagáty môžete ľahko vystrihnúť tak, aby sa zmestili do vašich okien, a sú priesvitné pre podsvietený nádych strašidelnosti.

8Vinylová čarodejnica okenný záves

MARTHA STEWARTamazon.com

$24.07

NAKUPUJ TERAZ

Toto strašidelné prilepenie okna ponúka rozsvietený 3D mesiac. Každého, kto sa na to pozerá, prinúti zamyslieť sa, o čo tejto čarodejnici ide.

9Nálepka na okno „Nočná mora pred Vianocami“

Harbour Design Co./Amazon

Harbour Design Co./Amazon Ručne vyrobenéamazon.com

$44.99

NAKUPUJ TERAZ

Heeeere, prichádza muž Oogie Boogie! Tento štítok by vyzeral obzvlášť strašidelne v okne, ktoré je vysoko.

10Crazy Cat-Creature Peeper

Obchod Scary Peeper Fright na prvý pohľad

Strašidelný strach na prvý pohľadamazon.com

$19.98

NAKUPUJ TERAZ

Nie je nič strašidelnejšie ako realisticky vyzerajúce zviera s korálkovými očami, ktoré vám s veľkými zubami vykúka do okna.

11Nálepka na okno Priateľský duch

Okná plagáty WOW

Nálepky na muškátový oriešoketsy.com

$11.83

NAKUPUJ TERAZ

Dobre, takže tento nebude strašiť susedov, ale aspoň budete mať roztomilého malého priateľa ducha, ktorý vás pozdraví! Navyše, ak je biela príliš základná, môžete získať ducha v celej škále farieb.

12Hrozivé plagáty múmie

Okná plagáty WOW

Okná plagáty WOWamazon.com

$25.00

NAKUPUJ TERAZ

Obria múmia, ktorá vyzerá, že vyskočí z vášho okna? To poslúži niektorým veľkým strašiakom. Ešte lepšie je, že tento dekoračný kúsok je opakovane použiteľný, takže ho môžete vylamovať každý rok.

13Nálepka na okno netopiera

etsy

GiftedThimbleetsy.com

$10.00

NAKUPUJ TERAZ

Tieto netopiere vytvoria vo vašom okne desivú ilúziu. Môžete ich všetky rozložiť alebo usporiadať do jedného desivého zhluku.

14Vopred rozsvietená holografická silueta okna o lampáši

cieľ

Northlighttarget.com

$15.99

NAKUPUJ TERAZ

Kto potrebuje vyrezať tekvicu, keď ju môžete zavesiť do okna? Nasadenie bude trvať niekoľko sekúnd a bude veľmi ľahké ho zložiť.

15Výrazní duchovia rozbíjajúci okná, sada troch

grandinroad.com

grandinroad.com

$99.50

NAKUPUJ TERAZ

Vďaka tejto 3D možnosti to vyzerá, že sa duchovia vznášajú priamo cez vaše okno.

16Ghoulie Silhouette plagáty

Okná plagáty WOWamazon.com

$14.99

NAKUPUJ TERAZ

S týmito plagátmi vo vašich oknách si ľudia môžu dvakrát premyslieť, kým sa zastavia. Sú tiež opakovane použiteľné, takže v podstate * nikdy * nezomrú.

17Krvavé obtlačky na odtlačok ruky

Moon Boat/Amazon

Moon Boatamazon.com

$10.99

NAKUPUJ TERAZ

Krvavé odtlačky rúk na akomkoľvek povrchu určite spôsobia vašim hosťom strach. Táto sada obtlačkov obsahuje 37 odtlačkov rúk, 50 škvŕn od krvi a dva obtisky s nápisom „Veselý Halloween“.

18Falošné dekorácie z pavučiny

Radosť z radostiamazon.com

$9.99

NAKUPUJ TERAZ

Pretiahnite niekoľko falošných pavučín cez okná, aby ste získali jemnejší halloweensky vzhľad. Môžete ich dokonca rozložiť po celom dome alebo vonku na stromoch.

19LED duchové osvetlenie okna

wayfair

Prázdninová uličkawayfair.com

$30.99

NAKUPUJ TERAZ

Ak sa chcete vydať na menej desivú cestu, dajte svojmu oknu strašidelné svetlo. Je vybavený viacfarebnými LED svetlami a určite umocní halloweensku atmosféru vášho domova.

20Potkany Okenné obtisky

etsy

RachelleDawnDesignetsy.com

$12.00

NAKUPUJ TERAZ

Potkany nie sú typickou ozdobou halloweenskych dekorácií, ale ľuďom spôsobujú strach. Nalepte si ich zopár na okná a steny, ak sa naozaj chcete dostať v strašidelnom duchu.

Brittney MorganRedaktor trhu, House BeautifulBrittney Morgan je známa morská panna a Panna so sklonom k ​​remeslám, červeným rúžom a príliš veľkým nákupom vankúšov.
Kelly AllenKelly Allen je spisovateľka so sídlom v New Yorku a redaktorská asistentka v House Beautiful, kde sa zaoberá dizajnom, kultúrou, nakupovaním a cestovaním.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.