Okamžitá spálňa Todda Romana

instagram viewer

Farebná paleta

Inšpirovaný svojimi obľúbenými tkaninami T4, Todd Romano navrhuje spálňu, ktorá je útulná, svetlá a moderná.

Najlepšie pre akcenty: podvod alebo lavica

„Kvetina je ženská a retro, veľmi začiatku 60. rokov. Ale vytlačený na rybej kosti, ktorý je ušitý na mieru a mužsky, sa stáva celkom moderným. “ Veľká maceška v dunajskej modrej; Bielizeň; TKANINY: 413-229-8764.

Najlepšie pre vyhlásenia: Bergère

„Vzor je tradičný, ale v tejto farbe vyzerá mlado a vzrušujúco.“ Carnot v Kantone; Bavlna, polyester; NORTHCROFT TODD ALEXANDER ROMANO: 212-421-7722.

Bergère

„Francúzske stoličky si predstavte ako rámy obrazov. Mali by ste ich naplniť niečím nádherným, napríklad látkou s pohybom, ako napr CARNOT. “Kreslo knižnice Ľudovíta XVI. Od Dennisa a Leena.

Najlepšie pre vyhlásenia: Bočná stolička

„Táto látka je taká elegantná! Milujem bavlnený zamat a vo vzore - ešte lepšie. " Faidherbe v Kantone; Bavlna, polyester; NORTHCROFT TODD ALEXANDER ROMANO: 212-421-7722.

Najlepšie pre akcenty: Vankúše

insta stories

„Som taký šťastný a rozmarný. Táto tkanina vo mne vyvoláva úsmev už len pri pohľade na ňu. “ Ginza v Brown, Camel a Aqua; Bielizeň; ČÍNA SEA PROSTREDNÍCTVOM ŠTÚRIE: 212-753-2995.

Najlepšie pre vyhlásenia: Záclony

„Aká lahodná farba. Je to najbledšia aqua s takmer nepostrehnuteľným pruhom. “ Fiorella vo Van Dyke; Ľan, hodváb; ROGERS & GOFFIGON: 203-532-8068.

Najlepšie pre vyhlásenia: Záclony alebo steny

„Odolné, krásne. V najšikovnejšom byte, v akom som kedy bol, bol tento zamat všade. “ Rochelle v Aqua; Bavlna, polyester; NORTHCROFT TODD ALEXANDER ROMANO: 212-421-7722.

Dizajnér

„Spálne by mali byť o pohodlí, kráse a funkcii,“ hovorí newyorský dizajnér a majiteľ obchodu.