Táto nová karafa Binx podrží vaše víno na dokončenie vašej noci pozerania „Hocus Pocus“

instagram viewer

Každá položka na tejto stránke bola ručne vybratá editorom House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Ak ste ako my, nie je možné, že necháte strašidelnú sezónu skončiť bez toho, aby ste mali noc plnú cukrík, nápoje a Čáry máry hrať na TV. Keď začnete budovať svoj strašidelne dobrý tematický večer, dovoľte nám predstaviť vám jeden z príspevkov spoločnosti Disney Halloween: The Karafa Binx.

Karafa Binx

NAKUPUJ TERAZ

Nový kameninový kúsok je fialovej farby s vysokým leskom. Karafa je samotný Binx, takže má tvar mačky, má žiariace žlté oči a jej chvost je ako rukoväť. Je to ako mať svojho vlastného Thackery Binxa, ktorý sa pripojí k zábave! Na zadnej strane karafy je nápis „Hocus Pocus“. Aj keď nie je vhodný do mikrovlnnej rúry ani do umývačky riadu, je vysoký 8 palcov a pojme 15 uncí. To je dostatok miesta pre víno, vodu, koktaily alebo čokoľvek, na čo máte chuť popíjať, keď sledujete (a citujete) film z roku 1993.

„Nalejte si svoj obľúbený elixír z našej elegantnej karafy Binx a vaši hostia budú očarení jeho strašidelným štýlom. Inšpirované prekliatou mačičkou z

insta stories
Čáry máry, táto kameninová kuchyňa sa vyznačuje vysoko lesklým povrchom a rukoväťou v tvare chvosta,“ píše sa v popise.

Disney práve pred pár dňami pridalo tento halloweensky kúsok na svoju webovú stránku s nákupmi, takže našťastie stále máte čas si ho zaobstarať do októbra. 31. to predáva za 29,99 dolárov, a nevieme ako vy, no my to plánujeme dobre využiť a rozbehnúť po celý rok.

Od:Najlepšie produkty

Caitlyn FitzpatrickHlavný redaktorAko hlavná redaktorka sociálnych a spoločenských správ Caitlyn pokrýva najchutnejšie, najúžasnejšie a najpodivnejšie produkty pre BestProducts.com a je vedúcou sociálnej stratégie pre Popular Mechanics, Runner's World a Bicycling časopis; jej práce sa objavili okrem iného aj v POPSUGAR, InStyle, Stylecaster.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť svoje e-mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu možno nájdete na stránke piano.io.