Môžete si kúpiť tenké praclíky s mätou

instagram viewer

Každá položka na tejto stránke bola ručne vybratá editorom House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Niektorí ľudia zbožňujú leto, zatiaľ čo iní túžia po jeseni po celý rok, ale myslím, že sa zhodneme na tom, že najlepšie obdobie je v skutočnosti Skautka cookie sezóna. Prichádza raz za rok, zvyčajne medzi januárom a aprílom, ale existujú spôsoby, ako si vychutnať chute svojich obľúbených koláčikov aj inokedy. Pre fanúšikov Thin Mints (ahojte všetci!), vedeli ste, že existujú praclíky Thin Mint?

Čokoládové praclíky sú už teraz ideálnou zmesou sladkého, bohatého, slaného a chrumkavého a pridanie mätovej príchute do čokoládovej polevy ich posunie o ďalší stupeň. Už ste niekedy dokončili rukáv z Tenké mincovne na jedno posedenie? To isté a očakávam, že to isté urobím s touto taškou praclíkov Thin Mints predo mnou.

Skautské tenké praclíky s mätou

Skautka

$25.58

KÚPTE TERAZ

Praclíky sú oficiálnym produktom skautiek a sú dvakrát máčané v mätovej poleve a tmavej čokoláde. Ešte lepšie je, že taška má jednu libru, takže určite máte dosť praclíkov, ktoré môžete obísť. To znamená: Máte dosť praclíkov, aby vydržali

insta stories
najmenej dva dni oproti tomu, ktorý vám trvá dojesť škatuľu sušienok.

Praclíky nájdete práve teraz na Amazone za 26 dolárov. Môžeme predpokladať, že vysoká cenovka na Amazone je spôsobená virálnym videom od TikTok, ktoré zúri o produkte, alebo doslovným nákladom tašky. Praclíky majú na svojom zozname na Amazone štítok „najpredávanejší“, takže sa zdá, že každý si všimol humbuk. Ak sa *naozaj* bojíte sezóny koláčikov, zvážte tiež Tenké mätové mandle. Vaša špajza sa vám poďakuje, to je isté.

Od:Vychutnajte si USA

Alexis MorilloPridružený redaktorAlexis Morillo je pridružená redaktorka na Delish.com, kde sa zaoberá najnovšími správami o potravinách a vírusovými potravinovými trendmi.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť svoje e-mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu možno nájdete na stránke piano.io.