Lowe's rozdáva na sviatky súpravy perníkovej chalúpky

instagram viewer

Každá položka na tejto stránke bola ručne vybratá editorom House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Väčšina perník Domové zostavy prichádzajú s jediným dizajnom, ktorý často pripomína malebnú chatu. Ale ak a lesný útek nie je váš ideálny dovolenkový dom, Lowe's rozdáva vlastné perníkové chalúpky, ktoré sa vám budú páčiť.

Počnúc 6. decembrom, nakupujúci sa môžu zaregistrovať tu za možnosť získať bezplatnú súpravu Holiday House Kit od Lowe’s podľa poradia príchodu. Každá súprava sa dodáva so súpravou nástrojov, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete (myslite na perník, sladkosti a polevou) na vytvorenie jedlého mestského domu, tropickej chatky, tradičného domu alebo moderného domu z polovice storočia oáza. Po registrácii na súpravu si ich môžu kupujúci vyzdvihnúť pri pulte služieb zákazníkom v miestnom obchode Lowe’s od 9. do 13. decembra.

dovolenkový box

S láskavým dovolením Lowe's

perníkový domček, chatky, domov a ďalší domov

S láskavým dovolením Lowe's

Ešte lepšie je, že tí, ktorí uzamknú jednu z týchto súprav, sa môžu naladiť na virtuálnu udalosť predajcu, ktorú organizuje rodinná spoločnosť.

insta stories
Tábor. Počas podujatia – dabované Skvelá ukážka dovolenkového domu— 18. decembra si môžu kupujúci postaviť svoje domy spolu s Lowe’s a jej dovolenkovými hostiteľmi.

Súpravy prichádzajú ako súčasť väčšej dovolenkovej kampane v Lowe's, ktorá zahŕňa aj prvé Projekt 100 tajných Santov rodného mesta, ktorá poskytuje 100 komunitným obhajcom v celej krajine darčekové karty Lowe v hodnote 2 000 USD na darovanie všetkého, od sviatočnej výzdoby až po spotrebiče, až po zaslúžilých jednotlivcov a organizácie.


Chcete získať úžasné ponuky na domáce dekorácie? Držte sa nás -prezradíme vám všetky naše tajomstvá.


Sledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Kelly AllenKelly Allen je spisovateľka so sídlom v New Yorku a redaktorka v House Beautiful, kde sa venuje dizajnu, kultúre, nakupovaniu a cestovaniu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a je importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť svoje e-mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu možno nájdete na stránke piano.io.