Čierny piatok 2021: Veľké ponuky nábytku s malým rozpočtom

instagram viewer

BOLA: 328 £ / TERAZ: 262,40 £

Teplé mangové drevo a zložito vyrezávané detaily vytvárajú tajomný bohémsky vzhľad. Ak chcete do svojej chodby pridať nejaké intrigy, toto je spôsob, ako to urobiť.

BOLA: 123 £ / TERAZ: 98,40 £

Industriálne sa stretáva s klasikou v Esha Mirror. Odvážny dizajn a praktická funkcia, to zaručene zmení vzhľad vašej chodby k lepšiemu.

BOLA: 246 £ / TERAZ: 196,80 £

Ultramoderná a zároveň pútavá, toto je jedna jedálenská stolička, ktorá neobetuje formu pred funkciou. Jeho pohodlné čalúnené sedadlo spôsobí, že sa nebudete chcieť odchádzať od jedálenského stola, zatiaľ čo hranaté nohy určite zapôsobia na hostí, ktorí hodia najviac štýlu.

WAS: 452 £ / TERAZ: 361,60 £

Niekedy je jednoduché najlepšie. Nikdy to neplatí viac ako pri okrúhlom jedálenskom stole Kennedy, ktorý sa pýši klasickou siluetou a pevnými nohami. Je to skvelý investičný kúsok do vašej jedálne alebo kuchyne.

BOLA: 616 £ / TERAZ: 492,80 £

Vylepšite svoj životný priestor rýchlo a jednoducho pomocou otvorenej zobrazovacej jednotky Sloane. Milujeme elegantnú čierno-zlatú farebnú kombináciu. Táto jednotka obsahuje šesť širokých políc na vystavenie vkusných kníh a umeleckých diel, ako aj dve hlboké zásuvky na uloženie neporiadku.

insta stories

BOLA: 513 £ / TERAZ: 410,40 £

Štýl polovice storočia znovu ožíva a my nemôžeme byť šťastnejší. Okrúhly jedálenský stôl Talia sa dobre hodí do všetkých druhov moderných interiérov, najmä do tých s obmedzeným štýlom.

BOLA: 162 £ / TERAZ: 129,60 £

Tento koberec, vyrobený z plyšovej látky s jemným, no nápadným vzorom, zakončí váš neutrálny interiér. Kto povedal, že jednoduché musí znamenať nudné?

BOLA: 513 £ / TERAZ: 410,40 £

Toto je luxusný vzhľad klasickej akcentovej stoličky s ultramodernou siluetou. Strieborné ramená vyjadrujú vyhlásenie bez toho, aby robili rozruch.

BOLA: 226 £ / TERAZ: 180,80 £

Ak hľadáte konferenčný stolík s väčšou vizuálnou intrigou ako väčšina ostatných, už nehľadajte. Zvetrané drevo bolo zložito vyrezávané pre pocit boho. Ideálne sa hodí do eklektických obytných priestorov.