18 záhradných stoličiek na nákup v roku 2022 – najlepšie vonkajšie stoličky

instagram viewer

Získavame províziu za produkty zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku.

Záhrada stoličky sú skvelým spôsobom, ako zvýšiť príťažlivosť vášho vonkajšieho obytného priestoru. Či už ste fanúšikom trendových reťazových stoličiek, štýlové ratan pod stoličky, alebo potrebujete nejaké skladacie stoličky pre vašu ďalšiu BBQ, existuje veľa štýlov, ktoré vám pomôžu urobiť z vášho priestoru pohodlné útočisko.

Pokiaľ ide o nákup záhradných stoličiek, kované železo a oceľ sú najodolnejšie materiály, hoci sú tiež najťažšie. Pre zábavné rodinné stretnutia s prítomnými deťmi zvážte stohovateľné záhradné stoličky alebo plastové stoličky z HDPE, ktoré možno utierať utieraním – jednu z možností s dlhšou životnosťou. A pre štýlových ľudí z vás si vyberte syntetickú živicu, ratan alebo polyratan.

Niektoré vonkajšie stoličky sa dodávajú s vankúšmi (ako napr pohodlná možnosť od M&S), zatiaľ čo iné sú určené na stohovanie a skladovanie po použití. Ak túžite po niečom trochu inom, zaradili sme aj my

insta stories
lehátka, menšie záhradné pohovky a instagramovateľné pod stoličky v našom súhrne. V tejto súvislosti sa pozrite na naše obľúbené štýly nižšie...

1

Tkaná záhradná stolička — Najlepšie záhradné stoličky

Záhradné kreslo Yuri, Multi Woven Pink

made.com

made.com

£255.00

NAKUPUJ TERAZ

Pozdvihnite svoj vonkajší obytný priestor pomocou žiarivej polyratanovej záhradnej stoličky MADE. Pôsobí nádychom 60. rokov a do vašej záhrady vnesie okamžitú energiu. Je tu tiež a zodpovedajúca záhradná lavička k dispozícii tiež.

2

Skladacia vonkajšia stolička — Najlepšie záhradné stoličky

Skladacie kreslo z akáciového dreva

Domov H&M

Domov H&Mhm.com.uk

£119.99

NAKUPUJ TERAZ

Toto elegantné vonkajšie kreslo, ideálne na použitie na balkóne, terase alebo trávniku, ponúka možnosť uvoľneného sedenia. Je vyrobená z akáciového dreva s chrbtovou opierkou z tkanej bavlny (je odnímateľná a prateľná). Najlepšie zo všetkého je, že sa dá ľahko zložiť na skladovanie a prepravu.

3

Bistro stoličky — Najlepšie záhradné stoličky

Vonkajšie bistro Murcia v drevenom uhlí

House Beautiful Marketplace

housebeautiful.co.uk

£699.00

NAKUPUJ TERAZ

Milujeme tieto štýlové bistro stoličky vyrobené z práškovo lakovaného hliníka s detailmi tkanými z lana odolných voči poveternostným vplyvom a vankúšmi na sedenie odolnými voči sprche. Je to ideálne miesto na rannú šálku kávy alebo poludňajšie občerstvenie a dokonca dostanete aj okrúhly príručný stolík!

4

Záhradné kreslo Pohovka — Najlepšie záhradné stoličky

Canopy Garden pre jednu stoličku, Natural

johnlewis.com

John Lewisjohnlewis.com

£599.00

NAKUPUJ TERAZ

Nemáte miesto na veľkú záhradnú sedačku? Potom vám odporúčame pridať do nákupného zoznamu tento jediný stojan na záhradné stoličky. Strieška v tvare kapucne dodáva dodatočný nádych súkromia, zatiaľ čo vankúše odolné voči sprche sú ideálne na popoludňajšie zdriemnutie.

5

Pohodlné kreslo – najlepšie záhradné stoličky

Vonkajšie pohodlné kreslo LaMode

PANI

Kettlermarksandspencer.com

£499.00

NAKUPUJ TERAZ

Relaxujte sami v tomto pohodlnom vonkajšom kresle. Okrem toho, že sú vhodné na vnútorné aj vonkajšie použitie, majú vankúše 5 cm penové jadro, takže si zachovávajú svoj tvar. Zasnený!

6

Otočná stolička — Najlepšie záhradné stoličky

Pohodlné otočné sedadlo Tahiti

Dunelm

dunelm.com

£199.00

NAKUPUJ TERAZ

Toto otočné sedadlo je dokonalým letným doplnkom na záhradu a môže sa pochváliť jedinečným ratanovým dizajnom s hliníkovým rámom s práškovým nástrekom. Stredobodom dizajnu je super priliehavé sedadlo s pohodlným polyesterovým vankúšom. Posaďte sa a otáčajte sa vďaka inteligentnej funkcii otáčania. Je tam a zodpovedajúci príručný stolík, tiež.

7

String Chair — Najlepšie záhradné stoličky

Záhradná stolička Acapulco

Domáca základňa

Domáca základňaDomáca základňa

£50.00

NAKUPUJ TERAZ

Organizujete grilovanie? Nezapaľujte gril bez toho, aby ste si zobrali tieto farebné stoličky. Pridať vonkajší vankúš pre pohodlie alebo prehoďte prikrývku pre extra teplo.

8

Sada dvoch stoličiek — Najlepšie záhradné stoličky

Záhradné stoličky a podnožky Open Weave, sada 2 ks, prírodné

John Lewis

John Lewisjohnlewis.com

£279.00

NAKUPUJ TERAZ

Prineste sicílske slnko do vašej záhrady so sadou tkaných záhradných stoličiek od Johna Lewisa, doplnených o zodpovedajúce podnožky. Vyrobené zo syntetického prútia, boli navrhnuté tak, aby vyzerali dobre a vydržali každé leto.

9

Sivé stoličky — Najlepšie záhradné stoličky

Sada 2 vonkajších stoličiek Sophia v sivej farbe

housebeautiful.co.uk

housebeautiful.co.uk

£262.00

NAKUPUJ TERAZ

Potrebujete ďalšiu stoličku pri grilovaní? Kúpte si tieto jednoduché, ale štýlové vonkajšie stoličky v jemnej šedej z trhu House Beautiful Marketplace. Sú vyrobené zo železa, majú lineárne detaily a hodia sa ku každému interiéru schémy.

10

Nouzové kreslo — Najlepšie záhradné stoličky

Kovová stolička v núdzovom štýle

rockettstgeorge.co.uk

rockettstgeorge.co.uk£98.00

NAKUPUJ TERAZ

Chcete do svojej záhrady dodať vintage nádych? Pridajte túto kovovú záhradnú stoličku v núdzovom štýle do nákupného košíka skôr, ako sa vypredá.

11

Lehátko - Najlepšie záhradné stoličky

Pruhované plážové kreslo z bavlny a tvrdého dreva 87 cm x 76 cm

selfridges.com

BUSINESS & PLEASURE CO.selfridges.com

£250.00

NAKUPUJ TERAZ

S prímorskou inšpiráciou nikdy nič nepokazíte ležadlo. Niektoré z vecí, ktoré milujeme na tejto luxusnej záhradnej stoličke, zahŕňajú jej plátno odolné voči plesniam, rám z tvrdého dreva odolný voči poveternostným vplyvom, strapce z prírodnej bavlny a skladací dizajn – ideálne na nosenie na pláž.

12

Cocoon Chair — Najlepšie záhradné stoličky

Vonkajšie kreslo Cocoon

coxandcox.co.uk

Cox & Coxcoxandcox.co.uk

£581.75

NAKUPUJ TERAZ

Stoličky Cocoon sú dokonalým kusom moderného nábytku pre váš vonkajší priestor. Miešanie vajíčkové stoličky s vonkajšími pohovkami, táto od Cox & Cox má útulný dvojitý vankúš s operadlom a opierkami na ruky a navyše pekný mriežkovaný efekt po celom obvode.

13

Hojdacie kreslo — Najlepšie záhradné stoličky

Hojdacie kreslo Gardenline Rope Effect

Aldi

Gardenlinealdi.co.uk

£129.99

NAKUPUJ TERAZ

Kto hovorí, že hojdacie kreslá sú určené len do interiéru? Aldi práve uviedla na trh toto hojdacie kreslo s lanovým efektom hodné Insta ako súčasť svojej novej záhradnej kolekcie. Vrátane sedacej časti a vankúša v páse na relaxáciu je to kus nábytku, ktorý si zamilujete ešte veľa leta.

14

Lanová záhradná stolička — Najlepšie záhradné stoličky

Vonkajšie kreslo Loop

heals.com

Liečiť saheals.com

£474.00

NAKUPUJ TERAZ

Poskytnite hosťom miesto na ležanie so štýlovým záhradným ležadlom Heals. Je k dispozícii v čiernej a šedohnedej farbe a bol vyrobený zo syntetického lana, čo znamená, že je skvelý na odolávanie vonkajším poveternostným podmienkam. Je to tak dobré, že vaši priatelia si budú chcieť kúpiť jeden pre seba...

15

Záhradné ratanové kreslo — Najlepšie záhradné kreslo

Kreslo s ratanovým efektom Apolima

B&Q

GoodHomediy.com

£75.00

NAKUPUJ TERAZ

Prirodzený odtieň tejto záhradnej stoličky s ratanovým efektom dodá vášmu priestoru upokojujúci pocit. Ideálna na rannú kávu na slnku, dodáva sa s jedným čiernym vankúšikom a má štýlové štíhle nohy. Keď sa nepoužíva, nezabudnite na vrch umiestniť kryt.

16

Štýlová stolička — Najlepšie záhradné stoličky

Záhradné kreslo Riga

Dunelm

Dunelmdunelm.com

£59.00

NAKUPUJ TERAZ

Milovníci interiérového dizajnu, toto je pre vás. Záhradné kreslo Dunelm s elegantným a štýlovým vzhľadom skutočne zaujme zvnútra. Vyznačuje sa podhlavníkom, čiernou štruktúrou a pohodlnou sivou látkovou opierkou.

17

Záhradná stolička Salsa — Najlepšie záhradné stoličky

Záhradná stolička Salsa, sada 2 kusov, Jolly Green

John Lewis

John Lewisjohnlewis.com

£160.00

NAKUPUJ TERAZ

Tieto štýlové záhradné stoličky salsa od Johna Lewisa, navrhnuté pre pohodlnú relaxáciu, sa môžu pochváliť štýlovým a zároveň praktickým dizajnom. Sú odolné, vodeodolné a majú pevné oceľové nohy, ktoré poskytujú oporu. Milujeme toto veselé zelené duo, ale môžete si ich zaobstarať aj v žltej, červenej alebo monochromatickej farbe.

18

Kovové záhradné stoličky — Najlepšie záhradné stoličky

Skladacie kovové stoličky (sada dvoch)

laredoute.co.uk

laredoute.co.uklaredoute.co.uk

£112.00

NAKUPUJ TERAZ

Kovové je jedným z najpevnejších materiálov pre vonkajší nábytok, vďaka čomu je vynikajúcou a odolnou voľbou pre každú záhradu. Skladacie stoličky La Redoute v súprave dvoch, ideálne do malých priestorov, majú lakovaný farebný kov a sú povrchovo upravené jemným lakom. Vyberte si z terakotovej, zelenej alebo modrej.

Nasledujte Dom Krásny na Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a je importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť svoje e-mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu možno nájdete na stránke piano.io.