Rodičia sa hanbia za život v maličkom dome

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Máte súdnych susedov? Po prečítaní tohto príbehu nemusia vyzerať tak zle.

Mike a Kelly Brüning zo San Diega v Kalifornii sa cítia šokovaní po tom, ako dostali anonymný list od suseda, ktorý ich hanbí za veľkosť ich domu. Podľa San Diega KSWB, pár, ktorý má 2-ročné a 4-ročné dieťa, žije v ich dvojizbovom byte, neďaleko pláže, takmer deväť rokov.

Tento obsah je importovaný z Facebooku. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

https://www.facebook.com/photo.php? fbid = 1015367887... \ "data-width = \" 800 \ "">

V drzom liste sused zavolal rodičov na to, že sú príliš „sebeckí“, aby získali pre svoje deti dostatočne veľký domov s dvorom. (My sme nie vymýšľanie.) „Pretože máte radi pláž, vaši chlapci sú uväznení v malom apartmáne na poschodí s jednou spálňou,“ uvádza sa v správe. Hrubý sused potom uzavrel škaredý list slovami „Hanbite sa.“

insta stories

Vystrašení rodičia list v plnom rozsahu zverejnili na Facebooku, kde rýchlo zarazilo.

Tento obsah je importovaný z Facebooku. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

https://www.facebook.com/kelly.bruning/posts/10154...\"data-width=\"800\"">

Keď sa správa stala virálnou, komentátori prišli na obranu Mikea a Kellyho. "To je smiešne. Vy dvaja sa staráte o rodičovstvo a vaši úžasní chlapci to ukazujú!“napísal jeden človek.

Používatelia Facebooku tiež rýchlo zavolali suseda, aby namiesto svojho mena zadal PSČ oblasti. „Zbabelci... ani spiatočná adresa. Rovnako ako väčšina ľudí, aby strčili nos tam, kam nepatrí, “uviedol komentátor. (Tiež kto používa pečiatku Santa Clausa na odoslanie hanebného listu? Vieme, kto bude tento rok na Santovom nezbednom zozname.)

Vďaka stovkám podporných správ sa zdá, že sa rodičia z celej situácie cítia lepšie. V aktualizácii Facebooku Mike a Kelly uviedli: „Určite vieš, ako sa cítiť milovaný.“

Počkajte, Mike a Kelly! Keď nabudúce niekto bude cítiť potrebu vyjadriť sa k vášmu „malému“ domu, zapamätajte si toto: Život v blízkosti pláže je 10 -krát lepší ako na akomkoľvek dvore!

(h/t Denná pošta)

Od:Country Living USA

Marlisse CepedaWebový editorMarlisse je webová redaktorka webu WomansDay.com a pochádza z Bronxu v New Yorku.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.