Tu je návod, ako náš štýlový riaditeľ strávil 11 nádherných dní v Palm Beach

instagram viewer

Palm Beach je miesto na načerpanie nových síl a omladenie. Jedným z najlepších aspektov návštevy tohto mesta na južnej Floride v marci, ako som to práve urobil, je zaručené teplo a slnko. Odtiaľ sú to nonstop skvelé reštaurácie, nákupy a dizajn. Do tejto oblasti sa sťahuje stále viac mladých ľudí, čo dodáva mestu, ktoré bolo kedysi známejšie vďaka svojej sofistikovanej skupine dôchodcov, energickú atmosféru. Je to trochu starého sveta a nového sveta. Vždy si rád zabehám po vode, navštívim svojich dobrých priateľov, preskúmam obchody so starožitnosťami a vychutnám si prechádzky po pláži. Proste milujem byť na slnku.

Pozrite sa nižšie na moje obľúbené nálezy z tohto klenotu mesta (a jeho väčšieho suseda, West Palm Beach) v štáte Sunshine, plus niekoľko kúskov inšpirovaných mojím výletom.


Farebný obchod

vankúš meg braff

Návrhy Meg Braff

Elegantný obchod pre domácnosť s pohovkami, stolmi, látkami a ďalšími – ale ja jednoducho milujem ikat vankúše. Na našom zozname Najlepšie domáce obchody v Amerike.

NAKUPUJ TERAZ

insta stories

Reštaurácia, ktorú musíte navštíviť

kokosový koláč
S láskavým dovolením kuchyne

Kuchyňa

Najlepší kokosový koláč, aký som kedy ochutnal.


Základné ubytovanie

hotel v kolónii

Hotel Colony

Toto dlhoročné zariadenie je novo zrekonštruované v spolupráci so spoločnosťou Society Social stále miesto, kde byť. Nezabudnite sa zastaviť na obed pri bazéne v Swifty's.

REZERVUJTE SI POBYT


Nemožno minúť múzeum

nortonské múzeum

Múzeum umenia Norton

Skvelá zbierka umenia vrátane všetkého od Brancusiho (môj obľúbený) po Moneta po Picassa po Kara Walker a ešte oveľa viac.

NAplánujte si návštevu


Nablýskaný galavečer

konzervačnú loptičku
BFA

Nadácia na ochranu Palm Beach Večera Tanec

Každoročné podujatie black tie, tohtoročná téma – „Zlatý vek Palm Beach“ – bolo výnimočné. Výzdoba zahŕňala historické auto a fotografie minulých gala, spárované s hudobným vystúpením a kostýmami na smrť.

UČ SA VIAC


Večera na Farme

kulinársky zážitok

Rodinná večera zo špeciálnych produktov Swank

Tieto večere pod holým nebom predstavujú miestne produkty a jedlá špičkových kulinárskych talentov z Palm Beach. Byť v prírode, ďaleko od mesta a skutočne vidieť kontext, kde sa jedlo pestuje – je to najkrajšia scéna.

REZERVUJTE SI REZERVÁCIU


Najluxusnejší obchod so suvenírmi

manžetové gombíky

Mish jemné šperky

Kedykoľvek som v Palm Beach, vždy sa zastavím pre nový pár elegantných manžetových gombíkov od Misha Tworkowského.


Miestne inšpirovaný nábytok

hniezdiaci etagere

Kolekcia Oomph's Palm Beach

Ak nemôžete cestovať až do Palm Beach, tieto miestne inšpirované kúsky vám prinesú niečo z charakteristického štýlu mesta.

NAKUPUJ TERAZ


Displej, ktorý musíte vidieť

obchod so starožitnosťami casa gusto

Papier-Mâché Izba o Casa Gusto

Inštalácia od podlahy až po strop v tomto nádhernom obchode so starožitnosťami je umeleckým dielom, ako keď kráčate do krajiny snov.

NAKUPUJ TERAZ


Slávny Show House

showhouse Kips Bay
Nickolas Sargent

Kips Bay Decorator Show House

Milujem návštevu tohto každoročného Florida Show House a stretnutia so starými priateľmi a novými talentami. Tu zobrazená obývačka od Amandy Lindroth vniesla do veľkého priestoru pocit útulnosti. A Delia Kenza odviedla krásnu prácu na priestrannom schodisku na poschodí.

PREHLIADKA DOMU


Úžasný obchod s topánkami

západná čižma
S láskavým dovolením JC Western Supply

J.C. Western Wear

Tento obchod s obuvou a odevmi, ktorý oslavuje takmer 70 rokov, vyzerá nedotknutý. Kúpil som si pár kovbojských topánok!

NAKUPUJ TERAZ


Patio Inspiration Haven

markízy
S láskavým dovolením American Markíza

Americká markíza, Inc.

So slnečným žiarením prichádza aj potreba tieňa. Tieto markízy sú všade v Palm Beach.

UČ SA VIAC


Sledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Headshot Roberta Rufina
Robert Rufino

Robert Rufino je vedúcim riaditeľom štýlu House Beautiful. Rufino dohliada na štýl a estetiku dizajnu značky, vedie partnerstvá s dizajnérmi a riadi domáce spravodajstvo a prepožičiava svoj prvotriedny vkus publiku House Beautiful prostredníctvom The Rufino Správa. Rufino pracoval pre niekoľko publikácií vrátane Harper’s BAZAAR, The New York Times Magazine, Architectural Digest a Elle Décor a predtým bol viceprezidentom kreatívnych služieb v Tiffany & Co.