Najlepšie chaty s vírivkami vo Veľkej Británii

instagram viewer

Nie je nič lepšie, ako zaliezť do jednej z najlepších chát v Spojenom kráľovstve vírivky wpotrebuješ útek od každodenných starostí – a urobili sme hľadanie, aby sme vám priniesli tie najlepšie prestávky vo vírivke, ktoré si môžete rezervovať za a pobyt práve teraz.

Či už chcete odísť na víkend alebo na dlhšie, náš výber najlepších dovolenkových chát s vírivkami vás zavedie na niektoré z najmalebnejších miest v Spojenom kráľovstve, od Cotswolds do Kentu.

Ako ten najkrajší plážové chatky a rozprávka Chaty cez Airbnb, tieto nádherné prenájmy sú ideálne na romantické prestávky alebo výlety s rodinou. Niektoré z týchto chatiek, kabín a chát s vírivkou sa nachádzajú v mestách, zatiaľ čo iné ponúkajú neuveriteľnú scenériu na vidieku Spojeného kráľovstva. Našli sme aj niekoľko bizarných prenájmov, nie nepodobných našim obľúbeným domčeky na strome s vírivkamia miesta, ktoré sú dostatočne veľké pre dvoch alebo šiestich.

Z chatiek s vírivkami blízko Londýn k tým s výhľadom v Lake District, náš výber zahŕňa prenájom víriviek po celom Spojenom kráľovstve. Ak túžite po pobrežných chatkách s vírivkami, poradíme vám tiež. A v našom výbere nájdete aj zruby a dovolenkové domy vhodné pre psov. Navyše sme zvážili cestovateľov s obmedzeným rozpočtom a vybrali sme niekoľko chát, ktoré stoja menej ako 150 libier na noc.

insta stories

Nerobte si starosti, ak sa chcete dopriať a utrácať sa, pretože existuje aj niekoľko luxusných chát s vírivkami, ktoré sme zahrnuli do nášho prehľadu.

Prestávky vo vírivke nie sú lepšie ako tieto úžasné prenájmy, od Yorkshire po Wales. Tu sú najlepšie chaty s vírivkami na rok 2023. A ak si chcete odpočinúť, možno budete chcieť prelistovať naše obľúbené hotelové izby s vaňou...