13 modrých vianočných ozdôb, ktoré pozdvihnú váš sviatočný interiér

instagram viewer

Vianoce je ideálne ročné obdobie na vnesenie farby do vášho domova a myslíme si, že modrá je celkom neprekonateľná voľba. Modrá vianočný stromček Dekorácie vyzerajú skvele rok čo rok a sú dokonalým základom pre spárovanie s inými sýtymi farbami. Rovnako tak sú modré ozdoby skvelou voľbou v celom zvyšku vášho slávnostného interiéru, jednoducho si vyberte medzi sýtou svetlomodrou a hlbokou kráľovskou modrou.

Tento rok, hlavné ulice a online obľúbené interiéry – vrátane Etsy, John Lewis, Trouva, Dunelm a naše vlastné Dom krásne trhovisko – vyšli všetky s modrými vianočnými ozdobami. Od námorníckej modrej po ľadovú modrú, existuje odtieň pre každú slávnostnú estetiku.

Aké farby sa najlepšie hodia k modrým vianočným ozdobám?

Modré a strieborné vianočné ozdoby sú moderným farebným párom a vyzerajú skvele v moderných domácnostiach, najmä ak sú doplnené trblietkami a elegantnými kovovými textúrami. Ak však chcete vo svojom dome vytvoriť tradičnejší alebo opulentnejší vzhľad, modrá a zlaté vianočné ozdoby

insta stories
sú vašou najlepšou voľbou. Zlatá a modrá sa dobre dopĺňajú tým, že zvýrazňujú bohatosť odtieňov toho druhého – ideálne pre dekadentnú vianočnú výzdobu.

Pokračujte v čítaní a objavte 13 najlepších modrých vianočných ozdôb na rok 2022.