20 najlepších halloweenskych dekorácií 2022

instagram viewer

Keď sa ľudia dostanú dovnútra, budú vydesení umeleckými dielami so strašidelnými tvárami, ktoré sa menia vždy, keď niekto prejde okolo.

Vytvorte strašidelné scenérie s nálepky na okná ktoré prichádzajú vo viacerých veľkostiach. Zaveste ich takmer kdekoľvek vrátane dlaždíc, zrkadiel a stien.

Kúpte si tmavé siluety, aby ste naladili svoju ďalšiu halloweensku párty. Môžete ich jednoducho zavesiť pomocou lepiacich bodiek alebo nití, ktoré sú súčasťou každého nákupu.

Zaveste a zaveste látku po celej miestnosti alebo vonku, aby ste premenili priestor na nočnú moru. Môžete ho znova použiť aj na budúci rok!

Nakoniec je tu jednoduchý spôsob, ako premeniť stenu na halloweenske pozadie s klasikami ako Frankenstein, Dracula a The Wolf Man. Áno, tieto nálepky sa ľahko nalepia na akýkoľvek hladký povrch.

Angela Belt je prispievajúcou asistentkou nákupného editora v House Beautiful. Je tiež interiérovou dizajnérkou a je moderátorkou vlastného podcastu The Mood Board. Pokiaľ ide o dizajn, je uznávanou odborníčkou a niektoré z jej prác sa objavujú aj v HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post a ďalších.

insta stories