Chrumkavá čokoládová nátierka M & M je teraz na Amazone

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Chrumkavý M & Ms môže to byť najdokonalejšia cukrovinka, aká bola kedy vynájdená: Dostanete veľa mazľavej čokolády so štipkou chrumkavosti a úžasnou textúrou.

Vzhľadom na to, aké úžasné sú tieto cukríky, dáva zmysel, že by ste ich chceli mať so všetkým. Existuje nátierka Crispy M & M, ktorá vám umožní rozšíriť repertoár Crispy M&M a skutočne si ju môžete kúpiť na Amazon práve teraz.

Amazon

Chrumkavá čokoládová nátierka M&M

M & M'S
$19.99

9,00 dolárov (zľava 55%)

NAKUPUJ TERAZ

Spread bol predtým k dispozícii iba vo Veľkej Británii, ale teraz je v štáte. A hoci je super podobný bežnému Chrumkavé M & Ms (len skvapalnený), v zmesi je aj trochu orieškovej arómy, vďaka čomu je viac ako chrumkavá verzia Nutelly. Niežeby sme sa sťažovali alebo čo...

The Chrumkavé M & Ms Spread nie je vhodný pre Amazon Prime, takže si budete musieť chvíľu počkať, kým sa vám veci dostanú do rúk. (Ak si ho objednáte ASAP, Amazon hovorí, že možno budete musieť počkať do 23. decembra, kým vám ho skutočne dorazia pred dvere.) Nie je to ani lacné - jedna nádoba vás vyjde na 14,83 dolára.

insta stories

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Zobraziť na Instagrame

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Zobraziť na Instagrame

Napriek tomu je to chrumkavé M & M v nátierke, o ktorej hovoríme! Môžete to natrieť na ovocie (ak ste tak zdraví), grahamové sušienky, chlieb - možnosti sú nekonečné.

Načítajte si teraz, aby ste toho mali dosť, aby ste si užili prázdniny. A len malá vec na zapamätanie: Je to úžasná výplň pančuchy.

Od:Delish USA

Korin MillerKorin Miller je nezávislý spisovateľ špecializujúci sa na všeobecné zdravie, sexuálne zdravie a vzťahy a trendy životného štýlu, pričom práca sa prejavuje v Mužskom zdraví, Ženskom zdraví, Sebe, Glamour a ďalšie.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.