Tieto sukulenty z cukrovej lebky musia byť súčasťou vašej halloweenskej výzdoby

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Ako Halloween Prístupy, všetko potrebuje strašidelnú premenu... vrátane vašich sukulentov. Home Depot je vybavený sukulentmi z umelej lebky, ktoré budú skvelým doplnkom vášho domova.

Zlatá kovová keramická lebka sukulentná

NAKUPUJ TERAZ

Sadzače lebky Flora Bunda sú dodávané s umelým sukulentom, takže si nikdy nemusíte robiť starosti s dostatkom slnka a vody. Existuje päť štýlov, kvôli ktorým bude ťažké si vybrať jeden: zlatá metalická keramika, čierna matná keramika, biela keramika, ružová keramikaa šedý cement. Majú výšku od 4,5 do 5,1 palca, takže sa budú hodiť na akýkoľvek stôl, stôl alebo plášť.

"Umiestnite tieto sukulentné kvetináče s lebkou kdekoľvek vo svojom dome, aby ste vytvorili vnútornú oázu," hovorí popis. "Ručne vyrobený remeselníkmi, náš sadzač lebiek vám pomôže štýlovo vylepšiť vašu rastlinnú hru."

Čierna matná keramická lebka sukulentná

Čierna matná keramická lebka sukulentná

Flora Bunda

NAKUPUJ TERAZ
insta stories
Biela keramická lebka sukulentná

Biela keramická lebka sukulentná

Flora Bunda

NAKUPUJ TERAZ
Sivá cementová lebka sukulentná

Sivá cementová lebka sukulentná

Flora Bunda

NAKUPUJ TERAZ

Keramické a cementové sukulenty z cukrovej lebky si môžete objednať v The Home Depot. Každý z nich sa pohybuje od 24,98 do 29,98 dolára a dostane sa k vám dostatočne dlho pred Halloweenom. Nečakajte na týždeň, viete?

Keď sa pripravíte na zdobenie, nezabudnite to skontrolovať Michaelsova Halloweenska zbierka ktorá sa práve začala predávať v obchodoch. To čierny keramický halloweensky stromček je tento rok opäť na sklade pre vašu strašidelne-elegantnú atmosféru počas tejto dovolenky.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Najlepšie produkty

Caitlyn FitzpatrickVedúci redaktorAko vedúca redaktorka sociálnych a sociálnych správ Caitlyn pokrýva najchutnejšie, najchladnejšie a najpodivnejšie produkty BestProducts.com a je vedúcou spoločnosťou v sociálnej stratégii pre populárnu mechaniku, Runner's World a bicyklovanie Časopis; jej práca sa okrem iných objavila aj v časopisoch POPSUGAR, InStyle, Stylecaster.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.