25 najlepších nápadov na dekoratívne obklady stien od dizajnérov v roku 2023

instagram viewer

Ak si myslíte, že drevené obloženie vždy spôsobí, že miestnosť bude vyzerať zastaraná, tmavá a zatuchnutá, zamyslite sa znova. Najlepšie obloženie stien je vážne štýlové detail zdobenia ktoré do miestnosti vnášajú textúru, rozmer a charakter. (Zamyslite sa nad tým, ako Joanna Gaines používa lodný náklad.) Drevo obklady stien teraz sú v pohode, sľubujeme! Existuje toľko moderných nápadov na obloženie stien, ktoré nevyzerajú ako pivnica vašich rodičov z 90. rokov, a my sme vybrali príklady od špičkových interiérových dizajnérov, aby sme to dokázali.

Obloženie stien sa neobmedzuje len na drevo, ktoré pokrýva celú stenu. Môžete pridať hrazdičku na stoličku resp obkladové panely pre historický nádych použite vinylové dosky, aby ste získali vzhľad ako z tvrdého dreva za polovičnú cenu, alebo dokonca nainštalujte akustické dlaždice na zvukovú izoláciu.

Obloženie steny je pomerne jednoduchý a lacný svojpomocný projekt, ak vám vyhovuje elektrické náradie. Cenovo najefektívnejší spôsob obloženia steny je pomocou súpravy na obloženie stien MDF; najdrahšie zahŕňa najatie dodávateľa a použitie obkladov z tvrdého dreva alebo exotického dreva. Pred tým, ako rozbijete okružnú pílu, vedzte, že presnosť je kľúčom k dobrým výsledkom. Možno by stálo za to najať si dodávateľa – najmä ak ešte nevlastníte kotúčovú pílu alebo neviete, čo to je.

insta stories

Či už získate vzhľad sami alebo si zavoláte profesionála, týchto 25 dizajnérskych príkladov obloženia stien je inšpiráciou, ktorú potrebujete. Našli sme dekoratívne obklady stien pre obývacie izby, spálne, kúpeľne, kuchyne a dokonca aj medzi priestormi, ako sú chodby. Nižšie nájdete svoje obľúbené.