IKEA má polnočné občerstvenie a môže to byť najchytrejšia vec, akú kedy značka vymyslela

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Svetelný pás LED OMLOPP do zásuviek

IKEAikea.com

$17.99

KÚPIŤ ČO najskôr

Jedna z najhorších vecí na získaní a chuť na polnočné občerstvenie musí v noci zapnúť jasné stropné osvetlenie. Koniec koncov, je nesmierne dôležité zostať inkognito v situáciách, ako je jesť veľmi posledný plátok cheesecaku von z chladničky v kuchyňa. Moje oči sú na tebe, Sophia Petrillo.

Ale svoje si môžeš nechať neskoré nočné syrové koláče tajomstvo, ak si nainštalujete polnočné občerstvenie IKEA. Je to najchytrejšia vec? IKEA vynašiel niekedy? Áno, myslíme si to. Dokonca zjednocuje verziu súboru v životnej veľkosti malý šetrič pizze to zabráni prilepeniu koláča na kartónovú škatuľu.

Toto osvetlenie má tiež niekoľko výhod, medzi ktoré patrí predovšetkým jednoduchá inštalácia. Nemusíte si najímať elektrikára, aby vám pomohol s inštaláciou, pretože je to dosť jednoduché, aby ste to urobili sami.

insta stories

Tiež šetrí energiu viac ako jedným spôsobom. LED osvetlenie je navrhnuté tak, aby sa automaticky vypínalo a zapínalo, keď zatvárate alebo otvárate kuchynskú zásuvku. Tiež spotrebuje až o 85% menej energie ako žiarovky. Navyše vydrží neskutočných 25 000 hodín. To znamená, že by to fungovalo 20 rokov, keby ste ho používali až 3 hodiny denne, takže pravdepodobne vydrží ešte dlhšie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.