Novinky Bridgerton Seasons 3 a 4, dátum vydania, obsadenie, spojlery

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Lady Whistledown bude opäť písať. Netflix v utorok 13. apríla oznámil, že obnovil Bridgertna pre tretiu a štvrtú sezónu - rovnako veľmi očakávaná sezóna 2 začína natáčať v Británii

Bridgerton je založený na sérii ôsmich románov (a viacerých „epilógov“) napísaných Juliou Quinnovou a upravených pre Netflix produkciami Shondaland Shondy Rhimesovej. Nasledujú rodinu Bridgerton, ktorá pozostáva z ovdovenej matriarchy Violet (Ruth Gemmell) a jej ôsmich detí, ako hľadajú manželské zápasy vo vyššej spoločnosti Regency England. Prvá sezóna, ktorá mala premiéru dec. 25, 2020, prekonala rekordy v sledovaní Netflixu, keď nasledovala vyhľadávanie najstaršej dcéry Daphne (Phoebe Dynevor) pre manžela a jej nečakané spojenie s temperamentným Simonom Bassetom, vojvodom z Hastingsu (Regé-Jean Stránka).

Druhá sezóna sa práve natáča a bude líčiť prenasledovanie manželky vikomta Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey). A Netflix má úplné plány na pokračovanie príbehu ďaleko za tieto štyri časti.

insta stories

Bridgerton zmizlo nás to z nôh, “uviedol vo vyhlásení viceprezident Netflixu pre globálnu televíziu Bela Bajaria. „Kreatívny tím pod vedením Shondy poznal materiál a pre našich členov pripravil krásnu, emocionálnu a romantickú drámu. Majú niekoľko vzrušujúcich plánov do budúcnosti a myslíme si, že obecenstvo bude pre túto šou naďalej miznúť. Plánujeme byť ešte dlho v spoločnosti Bridgerton. “

To je tiež zrejmé z nedávnych správ, že Netflix taktiež dáva kráľovnej Goldy Rosheuvelovej kráľovnej Charlotte svoje vlastné prequel spinoffu.

Čo je teda pripravené pre tri a štyri sezóny? The Bridgerton knihy môžu poskytnúť vodítko ...

Možné spoilery nižšie.

3. sezóna: Benedict a Sophie

bridgerton l až r florence hunt ako hyacint bridgerton, luke newton ako colin bridgerton, ruth gemmell as lady violet bridgerton, phoebe dynevor as daphne bridgerton, claudia jessie as eloise bridgerton, jonathan bailey ako anthony bridgerton, bude tilston ako gregory bridgerton a luke thompson ako benedict bridgerton v epizóde 105 filmu bridgerton cr liam danielnetflix © 2020
Thompson ako Benedict Bridgerton v Bridgerton sezóna 1.

LIAM DANIEL/NETFLIX

Benedict Bridgerton (Luke Thompson) je v centre pozornosti tretej knihy s názvom Ponuka od džentlmena. Tento príbeh silne čerpá z tradície Popolušky: Benedict sa zamiluje do jednej Sophie Beckettovej, dcéry hraběte, ktorú jej nenávistná nevlastná matka prinútila vstúpiť do otroctva.

14. mája Oznámil to Netflix Jess Brownell prevezme ako Bridgerton showrunner pre sezóny 3 a 4.

Sezóna 4: Colin a... Penelope

Toto je pre fanúšikov dlhej hry. Kniha štyri, Románek s pánom Bridgertonom, zaznamenáva narastajúcu romantiku medzi Colinom Bridgertonom (Luke Newton) a Penelope Featherington (Nicola Coughlan), alias Lady Whistledown.

Jedna vec, ktorú vieme takmer s istotou, je, že vojvodu z Hastings pravdepodobne v blízkej dobe neuvidíme. Stránka odišla Bridgerton po jeho sezóne 1 s odvolaním sa na jeho dokončený oblúk a jednosezónne nasadenie v sérii. "Je to oblúk na jednu sezónu." Bude to mať začiatok, stred, koniec - dajte nám rok, “povedal Page o rozhodnutí. "Musím prísť, prispejem svojou troškou a potom sa rozbehne rodina Bridgertonových."

Prečítajte si knihy, ktoré inšpirovali „Bridgertona“

Vojvoda a ja

Vikomt, ktorý ma miloval

Ponuka od džentlmena

Románek s pánom Bridgertonom

Sirovi Phillipovi, S láskou

Keď bol zlý

Je to v Jeho bozku

Na ceste k svadbe

Od:UŽ NÁS

Julie KosinováHlavný redaktor kultúryJulie Kosin je vedúcou redaktorkou kultúry na stránke ELLE.com, kde dohliada na všetky veci, filmy, televíziu, knihy, hudbu a umenie, od vlečnej siete Netflix po hodnotný flám až po schválenie vášho ďalšieho výberu knižného klubu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.