Táto koncová tabuľka Amazonu za 90 dolárov vyzerá rovnako ako koncová tabuľka Savoy od ZGallerie

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Vo svete snov by som minul všetky svoje peniaze na nákup sklenených stolov a kúsky so zrkadlovým prízvukom pre môj byt. Som posadnutá glam dekorom, a pokiaľ ide o navrhovanie môjho obývačka„Chcem skoro všetko, čo môže ZGallerie ponúknuť. Toto je príbeh o dievčati, ktoré sa zamiluje do stolu za 800 dolárov. Spoiler: Má šťastný koniec, s oveľa lacnejšou možnosťou.

V okamihu, keď som sa pozrel na Savoy End Table, vedel som si to predstaviť vo svojom priestore. Bola to perfektná veľkosť so zrkadlovou základňou a celkovo moderným a elegantným vzhľadom. Vedel som, ako to upravím, a stoličku, ku ktorej si sadnem. A potom som videl, čo ma to bude stáť. Nikdy som kartu nezavrel tak rýchlo.

Nábytok, stôl, interiérový dizajn, fialová, fialová, izba, konferenčný stolík, tapeta, stena, obývačka,

ZGallerie

NAKUPUJ TERAZKoncový stôl Savoy; ZGALLERIE, 800 dolárov

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

insta stories

Obrátil som sa na to, ako keď človek robí niečo mimo rozpočtu Amazon, kde som našiel perfektný dupe ku koncovému stolu ZGallerie svojich fantázií. Stálo to 90 dolárov-a bolo k dispozícii na Prime, takže som ich mohol mať do dvoch dní-takže nákup bol zbytočný.

Nábytok, izba, ružová, interiérový dizajn, posteľ, spálňa, nehnuteľnosť, fialová, podlaha, štúdiový gauč,

Danielle Tullo

Dupe je vyrobený spoločnosťou Convenience Concepts a je dodávaný s vyberateľným podnosom, ktorý môžete použiť buď v spodnej alebo hornej časti stola, alebo ho úplne odstrániť. Neobsahuje akrylové nohy ako stôl ZGallerie, ale má podobný vzhľad zo skla a ocele. Keďže som si ho objednal na Amazone, musel som ho poskladať sám, čo trvalo asi 20 minút.

Dostávam toľko komplimentov za kus Amazonu, ktorý stojí 710 dolárov menej potom ten, do ktorého som sa pôvodne zamiloval, FYI. Ešte lepšie je, že sa veľa ľudí pýta „Je to zo ZGallerie?“ ¯ \ _ (ツ) _/¯

Nábytok, izba, stôl, produkt, interiérový dizajn, ružová, fialová, purpurová, obývačka, rastlina,

ZGallerie/Danielle Tullo

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Tak na čo čakáš?!

Nábytok, konferenčný stolík, stôl, koncový stôl, žehlička, police, rozkladacie stolíky, materiál, stôl, izba,

Amazon

NAKUPUJ TERAZKoncepty pohodlia Koncový stôl; AMAZON, 90 dolárov

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Danielle TulloZástupca redaktoraMám rád ružovú, ľadovú kávu a dlhé prechádzky sekciou so sviečkami.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.