Amazon tajne uvádza dovolenkové ponuky na domácnosť, elektroniku a ďalšie

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Aby sme vám pomohli lepšie naštartovať prázdniny, Amazon práve upustil svojich sprievodcov po darčekoch k sviatku. Od domácich dekorácií a elektroniky až po vycpávky pančúch a darčeky pre biele slony, sprievodcovia sú plní darčeky pre všetkých na vašom zozname. Spolu s kategóriami produktov sa v darčekových sprievodcoch môžete pohybovať podľa ceny. Navyše sú výrobky rozdelené podľa najlepších ponúk, takže môžete nakupovať časovo obmedzené zľavy na množstvo obľúbených produktov. Od vysávačov po televízory - tu sú niektoré z najlepších prázdninových ponúk, ktoré môžete na Amazone práve teraz získať. Uistite sa, že budete konať rýchlo, pretože tieto ponuky nebudú trvať dlho.

1Robotický vysávač Cybovac E30

Amazon

KYVOLamazon.com

KÚPTE TERAZ

$249.99 199,99 dolárov (20% zľava)

Tento robotický vysávač uľahčuje čistenie všetkého od kobercov po drevené podlahy. Je dokonca kompatibilný s Alexou, takže ho môžete ovládať hlasom.

insta stories

232-palcový Smart HD televízor Toshiba

Amazon

Toshibaamazon.com

KÚPTE TERAZ

$179.99 119,99 dolárov (zľava 33%)

Táto výhodná ponuka je k dispozícii výhradne pre členov Prime. Ak chcete zľavnenú cenu tejto vysoko hodnotenej inteligentnej televízie, budete musieť konať rýchlo, pretože dohoda sa končí tento víkend.

3Vážená deka

Amazon

YnMamazon.com

KÚPTE TERAZ

$69.90 49,40 dolárov (29% zľava)

Táto vážená deka, ideálna na zimu, vás udrží v teple a pohodlí počas chladného počasia. Položka Amazon Choice má viac ako 17 000 päťhviezdičkových recenzií.

4Sukulenty - sada 5

Amazon

Rastliny pre domáce zvieratáamazon.com

KÚPTE TERAZ

$20.02 15,98 dolárov (20% zľava)

Jedna z rastlín s nízkymi nárokmi na údržbu, sukulenty, sú skvelým darčekom pre blízkych, ktorí chcú do svojho domu pridať zeleň. S touto obmedzenou časovou ponukou môžete päť úplne zakorenených za niečo viac ako 3 doláre za kus.

5Prenosný Bluetooth reproduktor A106 Pro

Amazon

EWAamazon.com

KÚPTE TERAZ

$19.99 11,89 dolárov (41% zľava)

Hľadáte plnič pančuchy? Tento reproduktor Bluetooth dokáže prehrávať vašu hudbu, podcasty a zvukové knihy. Navyše je skvelý na cestovanie a turistiku, pretože je prenosný a vodotesný.

6Vaničkový vaničkový podnos

Amazon

ROYAL CRAFT DREVOamazon.com

KÚPTE TERAZ

$49.97 42,46 dolárov (zľava 15%)

Tento podnos dokáže premeniť každú kúpeľňu na kúpele, takže si doma môžete jednoducho oddýchnuť a relaxovať.

7Detský ďalekohľad

Amazon

Obubyamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

$20.99 16,99 dolárov (zľava 19%)

Tieto ďalekohľady sú ideálne pre malé deti, ktoré milujú dobrodružstvo a sú vodotesné a nastaviteľné.

8Rastlinný stojan

Amazon

Sophia Millsamazon.com

KÚPTE TERAZ

$49.95 42,45 dolárov (zľava 15%)

Tento stojan na rastliny okamžite zvýši izbové rastliny. A keďže môžete nastaviť jeho šírku, je kompatibilný s väčšinou sadzačov.
Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.