V tomto podivnom dome v Littlebury je za knižnicou tajná kúpeľňa

instagram viewer

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

The Forge, v obci Littlebury, je samostatne stojaca dobová nehnuteľnosť s piatimi spálňami a niekoľkými zvláštnymi prvkami.

V sprche sú vyrezávané drevené indické stĺpiky, starožitné indické a čínske misy namontované ako umývadlá kúpeľňa a dokonca aj knižnicu na chodbe, ktorá slúži zároveň ako tajné dvere vedúce do skrytej kúpeľne.

Historický majetok z roku 1857 bol pôvodne postavený pre prepošta štátu dedina. Súčasní majitelia však rozsiahle zrekonštruovali nehnuteľnosť vrátane kúpeľní, spální, vstupnej haly a kuchyne.

Dvojpodlažná nehnuteľnosť má štyri kúpeľne, dve prijímacie miestnosti, pracovňu a prerobenú pivnica Teraz sa používa ako televízna miestnosť.

The Forge - Littlebury - vpredu - Cheffins

Cheffins

Vo vstupnej hale je položená dekoratívna dlažba vo viktoriánskom štýle. Viktoriánske krby, odhalené tehlové a podlahové dosky a kamenné podlahy sú ďalšími príkladmi štýlového interiéru domu.

Obývacia izba má klenutý strop s odhalenými trámami, krb s kachľami na drevo Stovax a dub plášť, kamenná podlaha s ústredným podlahovým kúrením a dvoma pármi francúzskych dverí poskytujúcich výhľad a prístup do záhrada.

insta stories

Vonkajší priestor domu je veľmi atraktívny s veľkou terasou, pergolou s viničom viničom, zeleninovou záhradou, skleníkom, štrkovým chodníkom a zložitou záhradou uzlov. K dispozícii je tiež murovaná dielňa, ktorá ponúka možnosť prestavby. Na terase nedávno pribudla aj murovaná a kamenná pec na pizzu a priestor na varenie.

Táto nehnuteľnosť je k dispozícii za 850 000 libier až Cheffins.

Vykonajte prehliadku:

The Forge - Littlebury - kuchyňa - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - obývačka - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - kúpeľňa - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - obývačka - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - sprchovací kút - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - pergola - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - záhrada - Cheffins

Cheffins

The Forge - Littlebury - kôlňa - Cheffins

Cheffins

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Katie Avis-RiordanSom webový spisovateľ v Country Living a House Beautiful

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.