Domov v Norfolku v blízkosti Sandringham Estate kráľovnej Alžbety bola bývalá pokladňa

instagram viewer

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Rodinný dom s jedinečnou kráľovskou históriou bol uvedený do predaja a spolu s cenovkou 1,5 milióna libier prináša aj poriadne výhody.

Ashbee House bol vytvorený z bývalých pokladní kráľovskej stanice pre Sandringham House, vidiecky dom kráľovskej rodiny v Norfolku. Stojí na konci starých nástupíšť na stanici Wolferton, vedľa kráľovských čakární a je jednou z iba štyroch nehnuteľností postavených na mieste nadbytočnej stanice zhruba pred 15 rokmi.

Železničná stanica Sandringham

Getty Images

V tomto kráľovskom spojení je však viac. Ashbee House je vzdialený niečo viac ako 1,6 km od domu Sandringham a je chránený a obklopený kráľovským majetkom, takže jeho nový vlastník bude susedom kráľovná.

Ashbee House

Posteľná bielizeň

Stanicu Wolferton kráľovská rodina pravidelne používala v 19. storočí kvôli svojej blízkosti k domu Sandringham House, ale bola zatvorená v roku 1969, keď sa kráľovná rozhodla namiesto toho použiť neďaleký King's Lynn. Dnes je päťizbový dom jednou z mála nehnuteľností v obci, ktoré sú v súkromnom vlastníctve a po prepracovaní stále obsahuje pôvodné prvky staničných budov.

insta stories

Ashbee House

Posteľná bielizeň

Platformová stena je v súčasnosti prvkom, ktorý beží po celom interiéri domu, a v ňom nájdete železničné koľaje a nárazníky záhrada.

Ashbee House

Posteľná bielizeň

Ben Marchbank zo spoločnosti Bedfords povedal: „Je to skutočne vzácna príležitosť získať v meste jednu z mála nehnuteľností Wolferton v súkromnom vlastníctve, v bezpečí s vedomím, že ste obklopení a chránení Kráľovským Sandringham Estate. Dom bol dokončený vo výnimočne vysokom štandarde a nachádza sa len kúsok od močiarov a chránených prírodných rezervácií. Pre niekoho by to mal byť iba lístok! '

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.