Bývalý signálny dom na predaj v Cornwalle ponúka úchvatný panoramatický výhľad na more

instagram viewer

Za produkty zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Starý signálny dom je presne to, čo naznačuje jeho názov - dobová nehnuteľnosť na krásnom pobreží Cornwall, predtým signalizačná stanica Trinity House Lighthouse Service.

Objekt postavený na začiatku minulého storočia pôvodne slúžil na ubytovanie rodín personálu obsluhujúceho maják Eddystone, ktorý sa nachádza asi 10 míľ od pobrežia. Potom bol majetok použitý na umiestnenie ovládacích prvkov pre maják, ale keď sa Eddystone stal plne automatizovaným, došlo k prestavbe na domov.

Trojizbový hotel sa nachádza v meste Penlee, na jednom z najúžasnejších miest na polostrove Rame. Ponúka panoramatický výhľad na more a pobrežie.

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - zatvorte ext

Alexander Lush

Dobový dom je vo výbornom stave a má dve kúpeľne, otvorenú obývaciu izbu s viacpalivovým horákom a hlavnú spálňu. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, zatiaľ čo balkón z obývačky je ideálnym miestom na sledovanie západu slnka nad vodou.

Pre tých, ktorí hľadajú pokojný vidiecky život, je to skutočný skrytý klenot obklopený nádhernou prírodou s prístupom k mnohým pobrežným prechádzkam a neďalekým ostrovom Kingsand a Cawsand. K samotnému domu je prístup po súkromnej ceste z týchto dvoch dedín.

insta stories

Old Signal House má tiež prístup na spoločnú strešnú terasu a súkromné ​​parkovisko.

Táto nehnuteľnosť je k dispozícii pre ponuky od 410 000 libier do Alexander Lush.

Vykonajte prehliadku:

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - kuchyňa

Alexander Lush

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - obývačka

Alexander Lush

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - obývacia izba

Alexander Lush

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - spálňa

Alexander Lush

The Old Signal House, 2 Penlee Point, Penlee, Cornwall - výhľad na more

Alexander Lush

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Katie Avis-RiordanSom webový spisovateľ v Country Living a House Beautiful

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.