Mark Zuckerberg postavil svojej manželke spánkový box, ktorý jej pomôže lepšie zaspať

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Hej Zuck, môžeš mi tiež urobiť jeden?

Všetci tam boli: Prebúdzate sa uprostred noci, skontrolujte telefón a zistite, ako dlho môžete spať. alarm zhasne a potom agonizuje ten malý čas, ktorý skutočne musíte odložiť - čo spôsobí, že viac než jedenkrát žmurknete. Takéto prípady vám môžu vážne ublížiť spánkový cyklus a aby ste sa cítili vyrovnane unavenejší každý deň - ale zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg prišiel s dokonalým riešením.

Keď si uvedomil, že jeho manželka Priscilla v noci ťažko spí, Mark sa pustil do akcie a vymyslel „box na spanie“, ktorý mal manželke pomôcť lepšie odpočívať.

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Zobraziť na Instagrame

U Marka Príspevok na Instagrame Po predvádzaní svojho vynálezu vysvetľuje, ako to funguje: „Sedí na jej nočnom stolíku a medzi 6 až 7 hodinou ráno vydáva veľmi slabé svetlo-viditeľné natoľko, že keď to uvidí, bude vedieť, že je vhodný čas na to, aby jeden z nás dostal deti, ale bol natoľko slabý, že ju svetlo nezobudilo, ak bola stále spanie. A pretože neukazuje čas, ak sa zobudí uprostred noci, vie, že sa má vrátiť spať bez toho, aby sa musela starať o to, koľko je hodín. “

insta stories

Génius? Myslím si. Podobné svetelné pomôcky podobné budíkom sú dostupné aj na webových stránkach ako Amazon ktoré vám pomôžu postupne sa prebúdzať a pomaly osvetľovať miestnosť ako východ slnka. Ak sa zobudíte a budík sa nerozsvietil o všetky, vieš, že máš dosť času na odpočinok. Sladká úľava!

Svetlo na prebudenie

Svetlo na prebudenie

LBellamazon.com

$39.96

NAKUPUJ TERAZ
Svetelné hodiny

Svetelné hodiny

Veholionamazon.com

NAKUPUJ TERAZ
Hodiny východu slnka

Hodiny východu slnka

FITMAKERamazon.com

$29.99

NAKUPUJ TERAZ
Prebudiť svetlo

Prebudiť svetlo

Tomshineamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.