Aldi sa postavte vysoko postaveným rivalom s lacným sortimentom pobrežných domov

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Spoločnosť Aldi si s novým radom pobrežných domov vyberá konkurenčných maloobchodníkov a sľubuje, že ponúkne zákazníkom všetko, čo potrebuje pre domácu premenu v trende, už za 150 libier.

Rozpočtový reťazec supermarketov dúfa, že zákazníci „získajú trendový vzhľad pláže“ zo svojho sortimentu, ktorý zahŕňa nábytok a doplnky do spálne, kúpeľne a obývačky s pobrežnou tematikou.

Výrobky zahŕňajú vysokého bieleho kúpeľňového pobrežia (49,99 libier), skrinku do pobrežnej kúpeľne (29,99 libier), súpravy prikrývok Satén (400,99 libier) a lanových nástenných hodín (6,99 libier).

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Rad Coastal Home

Aldi

Medzi ďalšie položky, ktoré dokonale dotvoria dotyk, patria kotvová zarážka, matnicová rohožka, sklenená lampa a sprchový záves s potlačou.

„Aldi naberá na pleciach Johna Lewisa a The White Company, ktorí ponúkajú špecializované námorné a pobrežných zbierok a výtlačkov, ktoré pomôžu zákazníkom dostať sa toto leto do vnútrozemia, “tlačová správa číta.

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Rad pobrežných spální

Aldi

V rámci troch kolekcií - Pobrežná spálňa, Pobrežná kúpeľňa a Pobrežný dom - môžu zákazníci očakávať, že zaplatia čo najmenej 2,49 GBP, pričom najdrahšia položka je 49,99 GBP, čo predstavuje nákladovo efektívne riešenie pre tých, ktorí chcú aktualizovať svoj interiér s dotyk pokoja a vyrovnanosti bez narušenia banky.

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Rad pobrežných kúpeľní

Aldi

„Vieme, že domáce občerstvenie môže byť drahé, takže vzhľadom na to, že trend pobrežia má v lete túto popularitu narásť, spustili sme naše pobrežné rozsahy interiérov, ktoré pomôžu ľuďom prerobiť svoje domovy za zlomok ceny, “hovorí Tony Baines, generálny riaditeľ pre firemné nákupy v spoločnosti Aldi. 'Či už žijú pri mori alebo v meste, máme všetko vrátane nábytku, doplnkov a nábytok, aby nakupujúci mohli kývnuť na more alebo skutočne vytlačiť čln bez toho, aby robili kompromisy v kvalite alebo štýl. “

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Rad pobrežných kúpeľní. Sprchový záves, 4,99 GBP

Aldi

Ako súčasť jeho opakujúcich sa „Špeciálne nákupy„Rad Aldi's Coastal Home and Coastal Bedroom je v obchodoch a online od 15th Jún. Séria Coastal Bathroom je v obchodoch teraz a teraz aj online. Ak však uvidíte niečo, čo by sa vám páčilo, poponáhľajte sa, pretože je k dispozícii iba do vypredania zásob!

Pozrite si ďalšie položky z nižšie uvedeného rozsahu:

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Dvere, 4,99 libry

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Lucerna Hurricane Glass z pobrežného domu, 5,99 libry

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Dekoračný vankúš, 5,99 libier

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Lanové nástenné hodiny, 6,99 libier

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Pobrežná zrkadlová skrinka, 19,99 libier

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Sada dvojitých bavlnených prikrývok, 15,99 libier

Aldi

Pobrežný domáci sortiment Aldi
Vzorovaná kokosová podložka, 3,99 libry

Aldi

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Olivia HeathováVýkonný digitálny editor, House Beautiful UKOlivia Heath je výkonnou digitálnou redaktorkou v House Beautiful UK, kde je zaneprázdnená odhalením najväčších domácich trendov zajtra a zároveň prináša štýlovú inšpiráciu do miestnosti, malé priestorové riešenia, jednoduché nápady do záhrady a domové prehliadky najhorúcejších nehnuteľností na trhu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.