Zvezda filma "Good Bones" Mina Starsiak Hawk napoveduje novo otroško knjigo z naslovom "Zgrajena skupaj"

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki jih izberete za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Joanna Gaines ni edina zvezda za prenovo doma, ki izdaja a nova otroška knjiga; Dobre kosti gostitelja Mina Starsiak Hawk pravkar razkrila, da je napisala otroško knjigo o objemu različnih družin.

Zgrajena skupaj

Zonderkidzamazon.com
$18.99

15,99 USD (16% popusta)

PREDNAROČILO

Mina, ki ima z možem Stevom punčko in sina, je na Instagramu objavila, da bo njena prva otroška knjiga, Zgrajena skupaj, je trenutno na voljo za prednaročilo na Amazon. V prispevku Mina drži fotografijo knjige, na kateri je čudovita ilustracija štiričlanske družine (skupaj z njihovim mladičkom), ki je prigrizla na stopnice njihove hiše. Poleg njihove košare za piknik je škatla z orodjem. "Brez tega ne bi bil jaz!" Mina je o knjižni "luštni gradbeni zabavi" povedala. V naslovu objave, izrazila je tudi navdušenje nad prvencem knjige, na kateri je delala zadnja dva leta.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa več informacij na njihovi spletni strani.

insta stories

Ogled na Instagramu

Po besedah ​​Mine je sporočilo knjige, da obstajajo "VSE vrste družin, ustvarjenih na VSE različne načine... in vsi so nepopolno popolni. "Opis knjige pravi, da je Mina črpala iz lastnih izkušenj" začetka Dve piščanci in kladivo z mamo, sodeluje s svojo družino, hrani svojo nečakinjo, posvaja svoje reševalne pse in se igra s sinom, "da piše o tem, kako nastajajo in nastajajo družine. Knjiga bralce ne spodbuja samo k praznovanju lastnih edinstvenih družin, ampak tudi družin, ki so videti drugačne od svojih-bodisi posvojene, ločene, mešane ali enostarševske.

Odlično za bralce, stare od 4 do 8 let, Zgrajena skupaj bo na prodajne police prišel 2. februarja. V tem času ga lahko naročite vnaprej tukaj!

Sledite House Beautiful naprej Instagram.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.