Kaj je nacionalni dan zvijač?

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki jih izberete za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Amazon

Hiša Lepa

Revije Hearstamazon.com
$39.92

12,00 USD (70% popust)

NAROČITE SE

A peticija za premik noč čarovnic do zadnje sobote v oktobru se je na internetu vse bolj uveljavljalo že v začetku tega poletja - in nekaj se je končno zgodilo. Z več kot 150.000 podpisi je peticija združenja Halloween & Costume Association povzročila spremembo - čeprav ne tisto, za katero so sprva lobirali.

Namesto v resnici zamenjati datum, ko Američani praznujejo strašljiv dopust, zdaj bo v sodelovanju s Party Cityjem in drugimi blagovnimi znamkami dodaten praznični dan, imenovan National Trick or Treat Day. Dan je uradno uvrščen na državni koledar. To bo potekalo vsako leto zadnjo soboto v oktobru (in to je pravzaprav uradno registriran praznik), tako da lahko družine praznujejo noč čarovnic po svoje.

"Bolj smiselno je, da je to vedno v soboto, da nam ne bo treba skrbeti, da bomo otroke naslednji dan odpeljali domov in spat zgodaj v šolo," je zapisal eden od podpornikov

insta stories
peticija. "Tudi za večino ljudi jim ne bi bilo treba skrbeti, da bodo delali tisti dan ali naslednji dan."

V anketi, ki je potekala mimo Hiša Lepa, so bili bralci precej enako razdeljeni-54 odstotkov jih je reklo, da bi se raje zgodilo, da se na njih pojavi trik ali zdravljenje minulo soboto v oktobru, medtem ko se jih je 46 odstotkov odločilo, da bo ohranilo običajno tradicijo noč čarovnic.

Na srečo to ni stikalo za državo - ne imeti zadnjo soboto v mesecu izigrati ali pozdraviti ali praznovati noč čarovnic. Skupaj s svojo skupnostjo se lahko odločite, kateri dan vam najbolj ustreza, če se ukvarjate s sablasnimi dejavnostmi. To je win-win!

Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa več informacij na njihovi spletni strani.

Sledite House Beautiful naprej Instagram.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.