Ta Treehouse Airbnb na Baliju stane samo 84 USD na noč

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki jih izberete za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Hiša na drevesu Bali

airbnb.com

REZERVIRAJTE ZDAJ
Naročite se na House Beautiful

Poletni petki so tako blizu, da lahko okusim - zdaj si predstavljajte, če bi eden od njih pomenil hiter izlet na Bali? Vzemite si poletni petek in nekaj tistih zasluženih počitniških dni, ideja pa ni to izven tega sveta. Še posebej, če lahko za le 84 USD na noč pobegnete v miren raj v tropih.

Ja, vsekakor se sliši prelepo, da bi bilo res, vendar vam zagotavljam... ni. Airbnb's Balian Treehouse, ki ga je navedel gostitelj Made, ima 175 ocen s petimi zvezdicami in samo na podlagi fotografij vidim, zakaj.

Narava, Lastnina, Naravna krajina, Vegetacija, Posestvo, Trava, Bazen, Nepremičnine, Dvorišče, Hiša,

Airbnb

Ta pobeg je dovolj velik, da lahko dva gosta udobno spita v domu pod drevesi na osupljivem indonezijskem otoku. V notranjosti boste spodaj našli spalnico, majhno kuhinjo, kopalnico in verando, zgoraj pa se lahko sprostite v odprtem bivalnem prostoru, ki vključuje kavč na drugič veranda s pogledom na palme, osupljiv vrt, bazen in dele oceana.

insta stories

Čeprav je notranjost drevesne hiše sama po sebi prijetna oaza, morda nikoli ne boste želeli vstopiti noter. Dvorišče je bujno pristanišče zelenja, obdano z gozdom palm in drugih rastlin z bazenom, za katerega ocenjujejo, da je "idealna temperatura".

Organizem, drevo, rastlina, pokrajina, modni dodatek,

Airbnb

Ne glede na to, ali se odločite, da se boste vrnili na dvorišče, se sprehodili v bazenu ali se sončili na terasi, v tem Airbnbju resnično ni možnosti, da bi bili srečni. Da ne omenjam dejstva, da je do plaže le tri minute hoje.

Narava, vegetacija, džungla, drevesa, koča, tropi, hiša, deževni gozd, rastlina, podeželje,

Airbnb

Trenutno po pisarni prehaja peticijo, da vsakdo glasuje za delo od doma vsak dan. Ker ja, tudi to mesto ima WiFi in če grem, se nikoli več ne vrnem.

Sledite House Beautiful naprej Instagram.

Taylor MeadTaylor je samostojna pisateljica, urednica in vodja družbenih medijev za blagovne znamke in publikacije za lepoto, dobro počutje in življenjski slog.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.