Kupite Prep Solutions žar za slanino v mikrovalovni pečici za samo 10 $

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki se jih odločite za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Alex Drummond se zadnje čase vrti v kuhinji in preprosto ne moremo slediti. Najprej nas je nagovorila voda na ranču, neuradni koktajl poletja. Nato pa nam je pokazala, kako najlažje stepati cvrtnik sladkega krompirja. Zdaj Alex razkriva orodje za kuhanje za 10 $, ki je popolnoma spremenilo njeno igro z zajtrkom in, iskreno, njeno življenje.

"Torej je to kot, majhna naprava za kuhanje slanine, ki nam jo je dala Mauriciova mama," je dejal Alex v nedavni zgodbi na Instagramu. "Nikoli nisem slišal zanjo, preden nam jo je kupila in spremenilo mi je celotno življenje."

Žar s slanino v mikrovalovni pečici

Predhodne rešitve

$9.97

NAKUPUJTE ZDAJ

"Naprava za kuhanje slanine" je pravzaprav PrepSolutions mikrovalovni žar s slanino, in Alex ni edini, ki je obseden s tem. Edina kuhinjska naprava za 10 $ ima na Amazonu več kot 14.000 ocen s 5 zvezdicami! In enostavno je razumeti, zakaj: surovo slanino preprosto položite na pladenj, jo pokrijete s priloženim pokrovom in za nekaj minut postavite v mikrovalovno pečico.

insta stories

"Vaša slanina postane tako hrustljava, ne da bi jo bilo treba cvreti v ponvi," je pojasnil Alex. »Oglejte si končni izdelek! Dobesedno je tako hrustljavo in v mikrovalovni pečici je trajalo približno tri minute."

Mauricio je tudi velik ljubitelj žara s slanino. Njihov recept za zajtrk vključuje pečenke, umešana jajca, hrustljavo slanino, sir in salso. Vse sestavine zložijo na tortiljo in — voilá!

"To nam je dobesedno rešilo življenja, ker smo tako hitro pripravljali slanino," je dejal Alex.

Preprost način kuhanja slanine z vašim bae-conom? Prodano!

Nakupujte več kuhalnikov s slanino Genius, da izboljšate svojo igro zajtrka

Žar s slanino v mikrovalovni pečici

Uredniški izbor

Žar s slanino v mikrovalovni pečici

Predhodne rešitve

$9.97

NAKUPUJTE ZDAJ
Pladenj za slanino za mikrovalovno pečico

6000 ocen s 5 zvezdicami

Pladenj za slanino za mikrovalovno pečico

PRIPRAVA SLANINE
$17.95

14,99 $ (16 % popust)

NAKUPUJTE ZDAJ
Stojalo za slanino s pokrovom

Amazonova izbira

Stojalo za slanino s pokrovom

Nordijska posoda

$16.99

NAKUPUJTE ZDAJ
Mikrovalovna pečica Kuhalnik za slanino s pokrovom

Amazonova izbira

Mikrovalovna pečica/štedilnik za slanino s pokrovom

Lekue

$25.95

NAKUPUJTE ZDAJ

Spremljajte House Beautiful naprej Instagram.

Od:Ženska pionirka

Kelly O'SullivanVišji urednikKelly O’Sullivan je višja urednica za The Pioneer Woman in upravlja družbene kanale spletnega mesta, poleg tega pa nadzira strategijo vsebine in novice.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba, uvozi pa jo na to stran, da uporabnikom pomaga zagotoviti svoje e-poštne naslove. Morda boste lahko našli več informacij o tej in podobnih vsebinah na piano.io.