Kako zložiti brisače: najboljši način za zlaganje brisač, pravi Neat Freak

Tako kot pri mnogih gospodinjskih opravilih je tudi pri njih veliko, veliko načine zlaganja brisač. Trgovci na drobno kot Postelja Bath & Beyond imajo celo lastno metodo podpisa. Ampak, kot samopriznan čeden čudak, sem tukaj, da vam povem, da je ta trikratna metoda najboljši način. Zakaj? V bistvu je podlaga za kakršno koli zlaganje brisač. Zložite brisače takole in jih lahko zvijete, obesite na palico za brisače ali zložite v pravokotnike. Poleg tega ta metoda zagotavlja, da če imate brisače z monogramom (kot so moje Weezie, prikazane tukaj!), se vaš monogram ne bo skril v pregibu. Berite naprej, če želite izvedeti, kako varna je metoda. (Oh, in če ste zmedeni glede tega, ali delate s kopalnimi rjuhami, kopalnimi brisačami ali brisačami za roke, preverite naše razlaga tukaj— vendar ta metoda deluje za vsako velikost!).

Prvi korak: Lezite ravno

Brisačo položite na ravno, čisto površino, s hrbtno stranjo obrnjeno navzgor (zato bi moral biti vsak monogram ali detajl ne biti viden. Zgladite brisačo.

Drugi korak: zložite na tretjine

ženska zložljiva brisača
Hiša Lepa

Zdaj pomaknite en dolg rob brisače proti sredini, tako da bo rob nekoliko čez sredino brisače (to lahko prilagodite glede na monogram ali dizajn brisače; bolj ali manj zložite, da bo dizajn viden in na sredini). Zdaj zložite tudi drugo stran, tako da se na sredini prekriva približno en palec (plus ali minus dva palca, odvisno od oblike).

Tretji korak: prepognite na pol

ženska zložljiva brisača
Hiša Lepa

Zdaj prepognite celotno brisačo na pol, tako da sega stran z monogramom ali motivom samo las daljši od druge strani (tako boste kasneje pripravljeni za obešanje ali valjanje).

Četrti korak: Ponovno prepognite na pol

Zdaj pa to spet prepognite na pol, z monogramom na vrhu. In voilà! Imate popolnoma zloženo brisačo. Enako storite z brisačo za roke in umivalno krpo, razen zadnje polovice.

dve zloženi brisači
Hiša Lepa

Peti korak: Uredite

Tako zloženo brisačo lahko shranite ali razstavite na več načinov.

  • Palica za brisače: Brisačo obesite na zadnji pregib, tako da bo monogram viden spredaj. Brisače za roke obesite na kopalne brisače ali rjuhe.
  • Soba za goste: Razporedite brisače za svoje goste tako, da na posteljo za goste položite eno kopalno brisačo, zloženo kot zgoraj, na vrhu pa eno brisačo za roke, zloženo na tretji stopnji. Vrh z milom za dodaten pridih.
  • Zvitek brisač: Zvijanje brisač je odličen način za shranjevanje številnih brisač in zagotavljanje, da se ne zmečkajo. Ko je brisača zložena v skladu z zgornjim korakom dva, zgrabite konec brez monograma ali motiva in ga zavijte proti drugemu koncu, nato pa shranite ali razstavite z dizajnom na vrhu.
  • Ravni pregib: Če želite svoje brisače shraniti na kup, jih lahko shranite zložene, kot zgoraj, ali po korakih dva, zložite brisačo na tretjine za širši in bolj raven pregib (odvisno od velikosti prostora za shranjevanje prostor).
Kupite naše najljubše brisače:
Organska kopalna brisača Air Weight
Organska kopalna brisača Coyuchi Air Weight
8 $ pri Coyuchi
Značilna kopalna brisača
Weezie Signature kopalna brisača
64 $ pri Weezieju
Plišasta kopalna brisača (enojna)
Boll & Branch plišasta kopalna brisača (enojna)
48 $ pri Boll & Branch
Klasičen paket za kopalnico iz turškega bombaža
Parachute Home Klasični paket za kopalnico iz turškega bombaža

Zdaj 16 % ceneje

225 $ v Parachute Home
Set kopalniških brisač Mara Organic Waffle
Komplet kopalniških brisač Citizenry Mara Organic Waffle
169 $ pri The Citizenry
Super-plišaste kopalne brisače
Kopalne brisače Brooklinen Super-Plush
79 $ pri Brooklinenu

Radi poznate vse najnovejše oblikovalske trende? Poskrbeli smo za vas.


Sledite House Beautiful naprej Instagram.