Mad britiske ex-pats savner omfatter bagte bønner, crumpets og sovsgranulat

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Hvis der er en expat på din jul liste, kan du sende dem en plejepakke med bagte bønner, crumpets og frugt squash, fordi det er smag af hjemmet, de savner mest, ifølge en online butik med speciale i britisk fødevarer.

British Corner Shop har afsløret sine mest populære ordrer efter land. Og de tre varer, de sender oftest til USA, Spanien og Australien, er Heinz Bagte bønner, Warburtons Crumpets og Robinsons Fruit Squash.

Smør smelter på stak crumpets

Norman HollandsGetty Images

Expats i Australien føler også hjemve til britiske chips, især Walkers Cheese and Onion, Smiths Bacon og Scampi Fries and Walkers Frazzles, mens dem i USA har en sødere tand, der vælger McVities Jaffa Cakes og Cadburys chokolade.

Lidt tættere på hjemmet i Spanien fylder briterne regelmæssigt på McVities Ginger Nuts, Bisto Gravy Granules og Paxo Stuffing Mix, hvilket viser, at intet slår en traditionel Søndagssteg selv i solrigere.

Heinz -supper, Rubicon -drikkevarer og Aptamil babymælksformel er også essentielle i køkkenskabet.


Fra:Country Living UK

Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør af Red Online.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.