Waitrose juleannonce 2018

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Waitrose-juleannoncen er ankommet-og for det første bryder supermarkedet traditionen i år med en serie på seks 30-sekunders tv-annoncer frem for kun en.

Hver annonce har til formål at levere et let overblik over den rolle, mad spiller i hjemmet i julen, med 30 sekunders slots med et velkendt festligt scenario, ritual eller juletradition.

I den første annonce, julekoncert (se video ovenfor), styrter en pianist gennem en hurtig gengivelse af Jingle Bells efter at have lært, at Heston fra Waitrose Chocolate and Sour Cherry Crumble Mince Pies ville blive serveret bagefter.

I den anden annonce i serien, 'Mistletoe' (se nedenfor), hænger et par under mistelten for at få et romantisk første kys, men bliver hurtigt afbrudt, når det meddeles, at kalkunen er klar. Kvinden skynder sig til bordet, inden hun bliver betaget af midtpunktet - en saftig Waitrose & Partners Cranberry Burst Turkey Parcel.

Disse juleannoncer fra Waitrose & Partners er centrale i kampagnen 'Too Good To Wait'. Som Waitrose forklarer: 'Julen handler om at nyde mad af god kvalitet med de mennesker, der betyder mest. Men når det er Waitrose -mad, vil du virkelig gøre, hvad der skal til for at komme til det så hurtigt som muligt. '

insta stories

Martin George, kundedirektør hos Waitrose & Partners, tilføjer: 'Ser frem til traditionerne og særlige øjeblikke er det, der gør Julen den mest vidunderlige tid på året, men der er også et andet aspekt, som både voksne og børn bare ikke kan vente på... den mad.'

Og selvfølgelig, hvis du bliver lokket af den festlige mad, kan du shoppe annoncen direkte på Waitroses websted. I øjeblikket fremhæves er:

Heston fra Waitrose chokolade og kirsebærhakketærter: En sublim kombination af overbærende smag går ind i dette hakket tærteunder. Alt smør chokolade wienerbrød toppet med en sur kirsebær hakket kød, der indeholder Heston kirsebær bagewell vodka og afsluttet med en chokolade crumble topping og drys af sukker støv.

KØB NU: £ 3

Waitrose juleannonce 2018

Waitrose

Showstopping Cranberry Burst Turkey Parcel: Et dekadent juledagens midtpunkt: saftigt kalkunbryst draperet i bacon og fyldt med frugtigt flæskepølsekød og et overraskende tranebærcenter.

KØB NU: £ 45

Waitrose juleannonce 2018

Waitrose

Se på alle juleannoncer, som de frigives her.




Waitrose juleannonce 2017 opsummering

Waitrose 2017 -juleannoncen fortalte historien om et samfund, der trak sig sammen for at få deres egen jul.

Annoncen, der var i sort -hvid, fulgte landsbyboere, der befandt sig sneet ind ved fjernbetjeningen Tan Hill Inn tæt på Richmond, Yorkshire.

Det blev inspireret af begivenheder i det virkelige liv, da Tan Hall Inn på 1,732 ft er den højeste pub i Storbritannien og er regelmæssigt afskåret af sne - faktisk er folk blevet sneet 50 gange siden 2005.

Se annoncen herunder:


Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.