En makeover med detaljer

instagram viewer

Hollywood Hills stue

McDonald giver den beherskede stue et ryk med uventede pynt og puder lavet af grafiske vintage slipsestoffer. Eboniserede græske nøgle klismos stole designet af McDonald er dækket af Edelmans Napoli -læder i ibenholt. Gardinerne er Austyn grå kashmir fra Ralph Lauren, med røde undertæpper af stribet silke fra F&S Fabrics. På kappen er et Piranesi-print støttet mod et spejl fra Williams-Sonoma.

Stue Mantelscape

Et klassisk mantelscape i stuen: Et Piranesi -print i en forgyldt ramme hviler foran et spejl fra Williams Sonoma; Bronze lysestager fra det 18. århundrede er fra Ceylon et Cie, Dallas.

Sekretær fra det 18. århundrede

Mary McDonald skabte et glamourøst bachelorhus i Los Angeles, gennemsyret af drama og elegance. Hun og klienten samlede flere antikke Piranesi-udskrifter, herunder dette over sekretæren fra 1700-tallet i stuen. Bordet indeholder en vintage læder næsehorn fra Lawson & Fenning, horn og kranier fra Sueño, og reproduktion urner fra kataloget Source Perrier.

insta stories

1800-tallets partnerbord

Oven på stuens skrivebord fra den engelske partner fra 1800-tallet sammensatte McDonald en vignet inspireret af stillebensmaleri og hendes klients kærlighed til skak. Chessættet i chinoiserie fra det 18. århundrede er House of Staunton, og reproduktionssvinet er fra Sylkan.

Spisestue med Regency -bord og stole

Spisestue vægge er Frank Blue af Sherwin-Williams-en konservativ, maskulin farve, der er sexet i denne sammenhæng. Bord og stole i mahogni er Regency fra det 18. århundrede; diamantvævet tæppe er fra Dash & Albert.

Hulen

I et hyggeligt hjørne af hulen fungerer en cremet sofa med sorte lænestole som neutrale for en samling af modigt mønstrede puder. Et faux-zebra tæppe dækker et sisaltæppe.

Sofa med sømhovedmønster

Et fedt sømhovedmønster præger en hvid andesofa. Den gule gardinstribe hentes i den fede pude og føres videre til den osmanniske, som rummer en kurv med vintage billardkugler.

Terrassen

Denne udendørs terrasse føles virkelig som et værelse takket være gardiner af Sunbrella stof i naturligt med rød trim fra West Coast Trim. Indiske indlagte stole i Regency-stil er fra Singh Imports. Det stribede udendørs tæppe er fra Ceylon et Cie; paret rattan ottomaner og trækuglen på sofabordet er fra Mecox Gardens; harpiksflettet sofa og stole er fra Restoration Hardware. Et maurisk inspireret spejl hænger fra pergolaen på industrikæder. På et bord under spejlet er en antik jernarmillarkugle fra Nathan Turner og en oxideret urne fra Wisteria -kataloget.

Det store soveværelse

Den ene væg betrukket med Ralph Lauren grå uld får soveværelset til at føles hyggeligt, men McDonald holdt tingene lette ved at male andre vægge Alabaster af Sherwin-Williams. Sengetøj er fra Williams-Sonoma. Puder er af vintage silke slipsestoffer fra F&S Fabrics.