Etsys sælger Haunted Mansion dukkehuse til Halloween

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Etsy

Playmobil Haunted Halloween Victorian Mansion

RoseCityStyleetsy.com

$1,899.00

KØB NU

I år giver traditionelle hjem- og feriedekorationer et spøgelsesagtigt Halloween twist har overtaget vores feeds -zombie græsflamingoer dukker nu op, Halloween -træer bliver pyntet og endda Jule adventskalendere har fået en makaber makeover.

Den nyeste satsning i hjemsøgt indretning er lige så uventet. Medmindre du selvfølgelig er typen, der altid fandt dukkehuse lidt uhyggelige. I så fald bliver de taget til det næste niveau. Hjemsøgte Halloween -dukkehuse dukker op overalt på internettet.

Etsy sælger RoseCityStyle sælger i øjeblikket vintage hjemsøgte dukkehuse, og du vil ikke tro, hvordan de ser ud indeni. Hvert værelse er dekoreret med skræmmende skeletter, uhyggelige spindelvæv og frygtelige spøgelser-det er næsten nok til at få dig til at føle, at du er i et virkelig hjemsøgt hus. Hvis du ikke vil købe det hele, har Etsy-sælgeren også små dukkehus-tilbehør med Halloween-tema, så du kan få fingrene i det.

insta stories

Selvom der kun er få af disse specielle hjemsøgte Halloween-dukkehuse tilbage at købe via Etsy-sælgeren, kan det faktisk være et sjovt og let projekt at lave dit eget efterår. Alt du behøver er et trædukkehus, maling, dekorationer, noget uhyggeligt tapet og voilà - du har dit helt eget mini -hjemsøgte palæ.

Hellere få håndværk!

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Ikea dukkehus i træ

Ikea dukkehus i træ

IKEAikea.com

$34.99

KØB NU
Dukkehus Mini Halloween -indretning

Dukkehus Mini Halloween -indretning

MiniFunTimesetsy.com

$3.55

KØB NU
Dukkehus Mini Halloween -indretning

Dukkehus Mini Halloween -indretning

MiniFunTimesetsy.com

$4.95

KØB NU
Dukkehus Miniaturer

Dukkehus Miniaturer

TheBoutiqueBizarreetsy.com

$55.00

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.