Nu tilgængelig: Tony Duquette -samlingen

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

tegnestue i sort og hvid

Stuen på Dawnridge med de berømte Sunburst Torcheres.

Store nyheder til jer Tony Duquette -fans. Baker Furniture har i samarbejde med Hutton Wilkinson og Tony Duquette Foundation netop introduceret det nye Tony Duquette -samling af møbler og tilbehør. Den nye linje består af reproduktionsstykker, der oprindeligt blev designet af Duquette gennem hans lange og produktive karriere. Jeg må indrømme, at jeg har en svaghed for møbler og genstande, der har en historie knyttet til dem, så jeg er tilbøjelig til at kunne lide disse stykker på grund af deres historie og slægt. Men jeg kan også godt lide, at samlingen er alt andet end cookie cutter- ligesom Duquette selv. Det er finurligt, lidt bizart og virkelig ret smart. Hvad synes du?

(For at se resten af ​​samlingen, besøg Baker Furniture's websted.)

pagodelampe

Regency Pagoda Lampe. Duquette producerede forskellige harpiks -pagodelamper, der oprindeligt var inspireret af et antikt par, der var i hans besiddelse. Lys spredes fra pagodens bittesmå vinduer; Jeg ville elske at se dette stykke personligt.

barok stol

Økologisk barokstol. Duquette kom med designet af denne stol, mens han tjenestegjorde i hæren under Anden Verdenskrig, men det var først i midten af ​​1960'erne, at Duquette faktisk fik fabrikeret stolen.

leopard osmannisk

Elsie Tabouret. Ikke et Duquette -design, men denne tabouret var en Elsie de Wolfe -skabelse c. 1926. de Wolfe var mentor for Duquette, og den originale tabouret, der inspirerede dette stykke, er indfæstet i Duquette -studiet.

lysekrone

Abalone lysekrone. Denne lysekrone blev oprindeligt designet til Duquettes enmandsudstilling i Los Angeles i 1952. Efter at udstillingen var lukket, blev lysekronen flyttet til Charles og Palmer Ducommun -hjemmet i Bel Air, hvor den hang i mange år, indtil Duquette købte den tilbage fra godset.

Sunburst Torchere

Sunburst Torchere. Den originale fakkel blev designet til stuen i Dawnridge omkring 1949.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.