Sådan forbereder du dit dæk til udendørs underholdning

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Sommer er endelig her, så det er på tide at få det udendørs rum, du har klar til at slappe af, underholde og nippe til rosé. Walmarts MoDRN home decor line har alt, hvad du har brug for til en elegant, sjov baghave -stemning. (Alt du er ansvarlig for er at tage en tur til deres websted og få en eller to venner til at hjælpe med at konfigurere alt.)

Nedenfor finder du 8 tips til, hvordan du bedst forbereder dig på udendørs underholdning, og de stykker, vi anbefaler for at få hvert job udført.

1Opgrader til et større udendørs bord

Walmart

Industrielt spisebord i teakWalmart MoDRN

$730.00

KØB NU

Dette smukke udendørs bord er udført i naturligt vejrbestandigt teaktræ. Det passer komfortabelt til seks personer, så det er perfekt til udendørs middagsselskaber. Plus, det fungerer også godt til spilaften!

2Køb stabelbare spisestole

Walmart

Industriel smedejernsstolWalmart MoDRN

insta stories
KØB NU

Hvis du mangler plads, kan du investere i et sæt stole, der nemt kan opbevares, når gæsterne ikke er i nærheden. Disse komplementerer pænt træbordet og kommer med pude i imiteret læder.

3Skab et afslappet loungeområde

Walmart

Polstret samtalesætWalmart MoDRN

KØB NU

Til afslappet underholdning skal du oprette en krog med komfortable siddepladser til fem eller seks gæster. En sofa, et par stole og et sofabord er de ideelle rammer for drinks og apps før middagen. Bare sørg for at vælge siddepladser, der er beregnet til at være udendørs; dette sæt er udstyret med slidstærkt hvidt Sunbrella -stof, der kan modstå vand og meldug.

4Tilføj farvestråler med teksturerede kastepuder

Walmart

Tekstureret udendørs pude Walmart MoDRN

KØB NU

Lys hver hvid eller neutral baggård eller havemøbler op ved at blande sjove, farverige kastepuder og mønstrede tæpper. Det får dit udendørs rum til at føles mere som et værelse i sig selv.

5Placer lænestole rundt om en bålplads

Walmart

Glam Adirondack stolWalmart MoDRN

KØB NU

Adirondack stole er en tidløs klassiker, der blander sig og matcher så godt med alle udendørs indretningsstile. De er perfekte til at cirkle rundt i en bålplads eller chiminea og nyde drinks efter middagen og s'mores.

6Opgrader et kedeligt gulv

Walmart

Udendørs område tæppeWalmart MoDRN

KØB NU

Transformér en bar betonterrasse eller trædæk med et lyst geometrisk tæppe. Den hyggelige tekstur varmer øjeblikkeligt rummet op, hvilket gør det mere behageligt og indbydende for gæsterne.

7Tilføj afføring for ekstra bordplads

Walmart

Præget udendørs havestolWalmart MoDRN

KØB NU

Placer et par keramiske havestole omkring din terrasse eller dæk for yderligere siddepladser eller bordplads. De er gode til at sidde ekstra bakker med forretter eller drikkevarer.

8Køb et 'udendørs' sæt glasvarer

Walmart

Stilfri barglasWalmart MoDRN

KØB NU

For kun $ 45 er dette sæt i 20 dele perfekt til sommerunderholdning. Hvis en eller to går i stykker, har du stadig masser tilbage til den næste fest.

Madeleine BokanBranded Content EditorMadeleine Bokan er en branded content editor for Delish.com og HouseBeautiful.com, der dækker mad, hjem og livsstilsrum.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.