De 8 sejeste ishoteller i verden til din næste ferie

instagram viewer

For et hotel lavet af frosset vand ICEHOTEL er så luksuriøst som det bliver. Hvert "art suite" -rum er mesterligt udskåret af en anden kunstner fra hele verden for en virkelig unik oplevelse. For en ekstra elegant oplevelse kan du booke Deluxe -suiten og nyde din egen private sauna.

BOOK NU

Et af de eneste ishoteller på denne halvkugle, Hôtel de Glace er et perfekt sted at få den ishoteloplevelse uden at tabe masser af kontanter på en rejse til Skandinavien. Mens sengene er lavet af is, og værelserne holdes på en kold 25 grader Fahrenheit, vil du være dejlig og tæt i arktiske soveposer. Hvis du vil være endnu hyggeligere, kan du springe efter indkvartering med pejs på værelset.

BOOK NU

Det Kakslauttanen Arctic Resort er mest kendt for sine igloer med glasoverdækning, der tilbyder en fantastisk udsigt over Aurora Borealis i komfort i dit "værelse", men deres faktiske igloer er også virkelig magiske. Bare rolig, de giver dun soveposer for at sikre, at du får en varm nats søvn.

BOOK NU

Beliggende på toppen af ​​Karpaterne og kun tilgængelig med svævebane,

insta stories
Hotel of Ice tilbyder en god oplevelse fra start til slut. Sov i et isrum eller iglo og varm op med lokale retter som hotellets restaurant.

BOOK NU

Hvad er bedre end at bo på et slot? Opholder sig på a SnowCastle. Ikke alene finder du masser af smukke isskulpturer rundt omkring, du kan også tage isskæringstimer og prøve at oprette en af ​​dine egne.

BOOK NU

Først bygget i 2016, Snowhotel Kirkenes genopbygges hvert år ved hjælp af isskulptører fra hele verden. Bortset fra mange kunstværker at gå på, tilbyder hotellet også en fisketur i Arctic King Crab, en rundvisning i nordlyset via huskies og mulighed for at kæledyrsvenlige rensdyr i virkeligheden.

BOOK NU

Sorrisnava Igloo Hotel bruger 200 tons is og 7000 kubikmeter sne til at skabe seriøst seje værelser og suiter, en bar, et kapel og en masse kunstværker. Åh, og når du er klar til at varme op, er der også en sauna.

BOOK NU