Det mest ikoniske Frank Lloyd Wright -hjem i næsten alle stater i USA

instagram viewer

Dette Wright -hjem har fungeret som museum siden 2002 og repræsenterer et af de "reneste eksempler på ussonisk arkitektur" ifølge FLW Foundation.

Bygget til Wrights søn og svigerdatter, er dette en af ​​kun tre FLW-spiraldesigner arkitekten skabt - dette hjem blev rygtet for at have forudskygget hans spiralinspiration til New Yorks berømte Guggenheim Museum.

Oprindeligt bygget langs Millstone River i New Jersey, blev dette nu flyttede hjem flyttet til Arkansas i 1988. Du kan faktisk købe billetter til dette Frank Lloyd Wright mesterværk i Arkansas til en guidet tur eller en ledet af en uddannet frivillig.

Hollyhock House var Wrights første hjem i Los Angeles nogensinde og var påvirket af maya, azteker, asiatisk og egyptisk arkitektur. I dag ejes dette stykke arkitekturhistorie af Los Angeles City og tilbyder en række ture (guidet og selvstyret).

Også kaldet "Tirranna", som kommer fra det australske aboriginale ord for "rindende vand", har dette hjem været privatejet siden slutningen af ​​2018. Det sidder ved siden af ​​Noroton -floden.

insta stories

Tilkaldt "Laurel", dette hjem var et af Frank Lloyd Wrights sidste designs og står i Wilmington, Delawre.

Lewis Spring House i Florida var den eneste private bolig Wright designet i staten. Det er et af kun to bælteformede boliger, der er færdiggjort af arkitekten, og blev designet i samme periode som Guggenheim.

Dette hawaiianske hjem blev bygget længe efter, at de originale designs blev skabt og har et 'solar hemicycle' design. Turister og fans af Wrights arbejde kan leje hele huset ud til deres næste ferie.

Ja, to hjem i Illinois lavede denne liste - trods alt har Wright et stort arbejde i staten. Baker House ligger i Chicago -forstaden Wilmette, kun to blokke væk fra bredden af ​​Lake Michigan. De store, japansk-påvirkede vinduer giver en flot udsigt over den omgivende natur.

Indiana: K.C. DeRhodes House (1906)

Denne bolig i Prairie-stil er inspireret af Wrights første rejse til Japan og har skrånende tegltage, der minder om kulturen.

Sjovt faktum: Frank Lloyd Wright arbejdede også på Imperial Hotel i Tokyo på dette tidspunkt, hvilket forklarer det japansk-inspirerede design i dette hjem.

Kentucky: pastor Jesse R. Zeigler House (1910)

Også kendt som "Brandsikkert hus for $ 5.000", dette er den eneste Wright -struktur i staten Kentucky og blev bestilt af pastor Jesse R. Ziegler, en presbyteriansk minister, i udlandet i Europa.

Frank Lloyd Wright designet dette hjem i Bethesda til sin søn, Robert, i 1953. Arkitekten brugte sit signatur 'hemicycle' design, hvilket gav hjemmet en mandel-lignende form.

Theodore Baird House er den eneste struktur designet af Frank Lloyd Wright i Massachusetts, og er et godt eksempel på et usonisk hjem.

Den næststørste usoniske struktur, der nogensinde er bygget, er Elam House et temmelig bemærkelsesværdigt Wright-design-selvom arkitekten aldrig rent faktisk besøgte det fysiske hus.

Charnley-Norwood House blev alvorligt beskadiget i orkanen Katrina, men er siden blevet restaureret. Den historiske bolig er nu åben for ture.

Et af tre Frank Lloyd Wright -huse i St. Louis, dette hjem sidder i et afsondret område på tre hektar jord. Hvis du er interesseret, har du faktisk chancen for at eje dit helt eget FLW -hjem - Pappas -huset er på markedet lige nu, og det kan blive dit for bare 1,1 millioner dollars.

Nebraska: Harvey P. og Eliza Sutton House (1905)

Eliza Sutton bestilte Wright baseret på hans designs 'A Home in a Prairie Town' og 'A Small House with Lots of Room in It', som hun så i Ladies Home Journal tilbage i 1901. Dette særlige hjem var faktisk det tredje design, Wright præsenterede Sutton for.

New Hampshire: Toufic H. Kalil House (1955)

New Jersey: J.A. Sweeton Residence (1950)

Den første version af Wrights sekskantede "teepee" -ide er tydelig i dette hjems design og er dækket af hårde cedertrillinger.

New York: E.E. Boynton House (1908)

Wright samarbejdede med E.E. Boyntons 21-årige datter for at skabe dette T-formede hjem. De nuværende ejere af ejendommen renoverede huset omfattende, og hele processen blev dokumenteret af Rochester's Public Broadcasting Station i et program med titlen "Frank Lloyd Wrights Boynton House: The Next Hundred Flere år."

Ikke en, men to Frank Lloyd Wright originaler er i øjeblikket til salg på en ø i New York. Begge ejendomme var inspireret af deres omgivelser, og selve øen ligger i Mahopac -søen.

Dette Wright-hus er et typisk hjem i Prairie-stil og har gennemgået en række ændringer for at bringe det tilbage til det originale design.

Den nyrestaurerede to-etagers Usonian ligger i Clifton-kvarteret i Cincinnati, hjemsted for University of Cincinnati, Sacred Heart Academy og et travlt centrum.

Oklahoma: Richard L. Jones House (1929)

Denne plads på 10.000 kvadratmeter blev bygget til Frank Lloyd Wrights fætter og har en pool, et springvand og en fiskedam.